UBEDLJIVO NAJBOLJI RUČAK Začinjeno jelo od piletine u paradajz sosu
Izdašan ručak koji ćete imati za dva dana.

Pileći gulaš
Možda vas zanima:

PILETINA NA LOVAČKI NAČIN Meso sa pečurkama krčkano u vinu, neverovatno meko i sočno
Jelo koje je jednostavno za pripremu, a savršeno ide uz pire krompir ili tostirani hleb.

SVE IMA Piletina u sosu od povrća prelivena kačkavaljem, savršen ručak
Uz ovo jelo vam ništa više ne treba.

RUČAK ZA ZAUZETE ŽENE Savršen spoj ukusa, a na stolu je već posle 30 minuta!
Paketići od piletine punjeni senfom i umotani u slaninu oduševiće vaše ukućane i lepo ih zasititi.

MESO U SOSU OD AJVARA Mekani sočni zalogaji u pikatnom umaku
Uz dodatak krompira imaćete savršen ručak.
Sastojci:
1 pile
500 g paradajz pelata (ili soka od paradajza)
200 g pršute
2 zelene paprike
2 glavice crnog luka
3 čena belog luka
150 ml belog vina
1 kašičica majčine dušice
1 kašičica mlevene ljute paprike
1 kašičica soli
Priprema:
Pile isecite na komade i prodinstajte na zagrejanom ulju da meso porumeni. Izvadite meso. U isti tiganj dodajte malo ulja i prodinstajte iseckan crni luk i zelenu papriku oko pet minuta. Dodajte iseckanu pršutu i belu luk i dinstajte takođe pet minuta. Sipajte paradajz pelat, vino i posolite, dodajte majčinu dušicu i ljutu papriku. Kuvajte na tihoj vatri 15-20 minuta. Dodajte meso i kuvajte još 45 minuta, odnosno dok ne omekša.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.

USKRŠNJA TORTA U OBLIKU ZECA Poslastica sa kokosom koju će zbog izgleda deca voleti
Lagana i kremasta, savršena za dečije rođendane i bitne datume.

USKRŠNJI MILIBROT MEKAN KAO DUŠA Sočan i ukusan, topi se u ustima
Bogat mlekom, puterom i jajima, ukusa koji priča priče.
Komentari (0)