DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA Kad probate ovu paštetu više je nikada nećete kupovati!
Savršen namaz za hleb, potpuno prirodan.
Sastojci:
400 g pilećeg mesa
1 kašika senfa
1 kašičica mlevene paprike
prstohvata mlevenog bibera
1/2 kašičice majčine dušice
1/2 kašičice belog luka u prahu
voda, so
Priprema:
Pileće meso skuvati i usitniti na komadiće. Staviti u blender i uz dodatak malo po malo vode izblendirati da se dobije tekstura paštete. Dodati so po ukusu i začine, izblendirati, dodati senf. Miksati minut-dva da se svi sastojci povežu. Ako je potrebno dodati još 1-2 kašiku vode da se dobije gustina paštete. Čuvati u tegli u frižideru.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)