NAMAZ OD CRNIH MASLINA Ovako ga prave Francuzi i mažu na hleb
Namaz možete jesti za doručak ili večeru, a možete namazati i krekere kao posluženje za goste.
Sastojci:
500 g crnih maslina bez koštica
4 inćuna (ringlica)
3-4 čena belog luka
4 kašike kapara
½ kašičice suvog bosiljka
2 kašike soka od limuna
4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Sitno iseckajte masline, kapar, beli luk i inćune. Dodajte bosiljak, sok od limuna i maslinovo ulje i izmešajte da se dobije ujednačena smesa. Služite kao namaz na hleb. Ako imate blender, stavite sve sastojke i izblendirajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA Kad probate ovu paštetu više je nikada nećete kupovati!
Savršen namaz za hleb, potpuno prirodan.
KADA GA NAMAŽETE, JOŠ BRŽE GA SMAŽETE Ovo je pravi namaz za šampione
Recept je idealan za snažan i jak doručak.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)