NAMAZ OD CRNIH MASLINA Ovako ga prave Francuzi i mažu na hleb
Namaz možete jesti za doručak ili večeru, a možete namazati i krekere kao posluženje za goste.

Sastojci:
500 g crnih maslina bez koštica
4 inćuna (ringlica)
3-4 čena belog luka
4 kašike kapara
½ kašičice suvog bosiljka
2 kašike soka od limuna
4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Sitno iseckajte masline, kapar, beli luk i inćune. Dodajte bosiljak, sok od limuna i maslinovo ulje i izmešajte da se dobije ujednačena smesa. Služite kao namaz na hleb. Ako imate blender, stavite sve sastojke i izblendirajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.

PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.

NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.
Komentari (0)