NAMAZ OD CRNIH MASLINA Ovako ga prave Francuzi i mažu na hleb
Namaz možete jesti za doručak ili večeru, a možete namazati i krekere kao posluženje za goste.

Sastojci:
Možda vas zanima:

TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.

PILEĆA PAŠTETA Za brzi doručak ili kao slasan prilog, a ukusa koji priča priče
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

RIBLJA PAŠTETA Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, ukusa koji priča priče
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.

NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!
500 g crnih maslina bez koštica
4 inćuna (ringlica)
3-4 čena belog luka
4 kašike kapara
½ kašičice suvog bosiljka
2 kašike soka od limuna
4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Sitno iseckajte masline, kapar, beli luk i inćune. Dodajte bosiljak, sok od limuna i maslinovo ulje i izmešajte da se dobije ujednačena smesa. Služite kao namaz na hleb. Ako imate blender, stavite sve sastojke i izblendirajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

POŽAR U SURČINU: Gori porodična kuća, vatrogasci i policija na licu mesta

MOSKVA POD SNEGOM Glavni grad Rusije u belom pokrivaču (FOTO/VIDEO) (FOTO/VIDEO)

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?
ZNAK OD BOGA Ako imate liniju anđela čuvara na dlanu, rođeni ste srećnik

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

JOŠ JEDAN TIKET SA GOLOVIMA: "Tip" izdvaja - vi birate

RUM KOLAČ Sočan kolač mekan kao duša, ukusa koji priča priče
Neodoljiv desert jednostavne pripreme.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.
Komentari (0)