MIRIS KOJI ĆE OPITI KUHINJU Integralni hleb za dobro jutro!
Obožavaće ga i klinci.

Integralni hleb
Možda vas zanima:

NAPRAVITE HLEB ZA JEDAN MINUT Dok je dopao namažite kajmak i uživajte u najukusnijem doručku
Raspametite sve ukućane.

ZAMIRISAĆE KUĆA DOK GA BUDETE PEKLI Pravi domaći ražani hleb idealan za puter i džem
Doručak kakav samo možete poželeti.

NEKA CELA KUĆA ZAMIRIŠE Neodoljiv hleb sa začinskim biljem idealan izbor za doručak
Pravićete ga svaki dan.

NAJMEKŠE LEPINJE KOJE SE TOPE U USTIMA Po ovom receptu svakoj domaćici uspevaju!
Jedinstven recept čak i za one neiskusne.
Sastojci:
600 g speltinog brašna
80 g brašna konoplje
400 ml vode (mleka)
1 kašičica morske soli
2 kašičice smeđeg ili kokosovog šećera
4 kašičice ulja konoplje
miks semenki (laneno seme, susam, seme sirove bundeve, sirovi suncokret)
1/2 svežeg kvasca
Priprema:
Sve sastojke umešajte u testo glatke teksture. Potom ga ostavite da naraste. Premesite ga nekoliko puta i ostavite ga da prenoći radi fermentacije. Ujutro još jednom premesite testo, ubacite u kalup za pečenje hleba obložen pek-papirom. Zagrejte rernu na 250 stepeni. Ubacite hleb na srednji nivo rerne na 10 minuta, a potom spustite temperaturu na 180 stepeni i hleb na prvi nivo. Pecite ga još 30 minuta, da se napravi fina korica. Gotov hleb poprskajte vodom i uvijte u pamučnu krpu kako bi bio što mekši.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.
Komentari (0)