BRZE, JEFTINE, NEODOLJIVE Pikantne pljeskavice od kupusa i tunjevine, apsolutni hit
Poslužite ih za ručak uz neki ukusan umak, ali mogu i kao lagana večera
Sastojci:
1/2 malog kupusa
150 g tvrdog sira
2 jajeta
190 g tunjevine
1/2 malog ljubičastog luka
1 čen belog luka
4 kašike majoneza
1-2 kašičice ljutog sosa
Priprema:
Kupus izrendajte, pa dodajte i rendani sir. Jaja umutite, posolite i pobiberite, pa dodajte u kupus i sir. U istu posudu sipajte i proceđenu tunjevinu, seckani ljubičasti luk, majonez, mleveni beli luk i ljuti sos. Dobro sjedinite, pa kašikom sipajte u tiganju u kojem ste zagrejali ulje i pržite.
Možda vas zanima:
ZELENO ČUDO U TANJIRU Neodoljiva supa od ZDRAVOG povrća osvojiće vaša čula
Jelo na kašiku koje će vam uspeti.
ZA ONE KOJI ZNAJU ŠTA JE DOBRO Ove polpete od krompira i sira nestat će brzinom svetlosti s tanjira
Poslužite uz sos i sezonsku salatu
STARINSKI RECEPT SA JUGA SRBIJE Kosovska filija sa kajmakom, pita sa ukusom ljubavi
Filija se može ispeći i u rerni šporeta, samo je važno postaviti tepsiju visoko, odmah ispod grejača
BOLJA NEGO IZ KAFANE Evo kako napraviti najukusniju teleću čorbu, a tajna je u pripremi mesa
Okrepiće vaš organizam, a priprema je poprilično jednostavna i brza
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)