BRZE, JEFTINE, NEODOLJIVE Pikantne pljeskavice od kupusa i tunjevine, apsolutni hit
Poslužite ih za ručak uz neki ukusan umak, ali mogu i kao lagana večera
Sastojci:
1/2 malog kupusa
150 g tvrdog sira
2 jajeta
190 g tunjevine
1/2 malog ljubičastog luka
1 čen belog luka
4 kašike majoneza
1-2 kašičice ljutog sosa
Priprema:
Kupus izrendajte, pa dodajte i rendani sir. Jaja umutite, posolite i pobiberite, pa dodajte u kupus i sir. U istu posudu sipajte i proceđenu tunjevinu, seckani ljubičasti luk, majonez, mleveni beli luk i ljuti sos. Dobro sjedinite, pa kašikom sipajte u tiganju u kojem ste zagrejali ulje i pržite.
Možda vas zanima:
ZELENO ČUDO U TANJIRU Neodoljiva supa od ZDRAVOG povrća osvojiće vaša čula
Jelo na kašiku koje će vam uspeti.
ZA ONE KOJI ZNAJU ŠTA JE DOBRO Ove polpete od krompira i sira nestat će brzinom svetlosti s tanjira
Poslužite uz sos i sezonsku salatu
STARINSKI RECEPT SA JUGA SRBIJE Kosovska filija sa kajmakom, pita sa ukusom ljubavi
Filija se može ispeći i u rerni šporeta, samo je važno postaviti tepsiju visoko, odmah ispod grejača
BOLJA NEGO IZ KAFANE Evo kako napraviti najukusniju teleću čorbu, a tajna je u pripremi mesa
Okrepiće vaš organizam, a priprema je poprilično jednostavna i brza
KAKO SE ŠPIKUJE MESO? Postoje 2 načina, a biće slasno i sočno
Za savršeno spremljena jela potrebno je da poznajete osnovnu kulinarsku terminologiju. Kada radite sa mesom, to najčešće uključuje postupke kao što su, pohovanje, špikovanje, mariniranje.
PASTA SA PILETINOM I 4 VRSTE SIRA Recept je proveren a ukus savršen
Nestaće sa stola odmah zato najbolje odmah stavite duplu meru.
ŠTRUDLA SA MAKOM NA "ČAŠE" Uspeće i potpunim početnicima, a zamirisaće cela kuća
Slatka štrudla nestaće sa stola čim bude postavljena.
ČUDESA OD BELOG MESA Sočna jela od čorbe do rolnica, biramo samo ono najlepše
Šta god da izaberete nećete da pogrešite, svaki zalogaj greje dušu i telo, a meso se lepi za prste.
SOM U SLASNOM UMAKU Posni ručak koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, prste da poližete
Konkretan ručak za dane Uskršnjeg posta, nećete ni da primetite da nedostaje meso.
Komentari (0)