MESO IZ RERNE U SENDVIČU OD POVRĆA Sočno, mekano, ukusno, samo se sprema!
Vikend ručak za celu porodicu.

Sastojci:
Možda vas zanima:

SVIMA OMILJENI RUČAK, A BRZO JE GOTOV Ovako spremljene šnicle su toliko mekane i sočne da se tope u ustima!
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.

VIKEND GOZBA Svinjski vrat sa začinskim biljem, preliven vinom i pečen na krompiru, najukusnije meso koje ste jeli!
Omiljeni ručak na malo drugačiji način oduševiće vaše ukućane.

POHOVANE ŠNICLE SA SUSAMOM Ovako pripremljeno belo meso je mekano, sočno i veoma ukusno
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.

NEDELJNI RUČAK Svinjski vrat iz rerne, mekan i sočan zbog specijalne marinade, uz dodatak začinjenog krompira
Da bi ručak bio potpun uz meso ispecite i krompir koji će biti preukusan ako ga pripremite na naš način.
1 kg svinjskih šnicli
5-6 krompira
1 crni luk
2 šargarepe
4 čena belog luka
100 ml belog vina
So, biber, ulje
10 listova svežeg kupusa
Priprema:
Meso zaseći na više mesta i u proreze ubaciti beli luk iseckan na manje komade. Istrljati uljem, solju i biberom. Oljuštiti krompir, iseći na manje komade, začiniti i staviti na dno pleha. Šargarepu očistiti i iseći na krupnije, luk na kriške i sve ubaciti među krompir. Odozgo poređati šnicle. Zaliti vinom. Pokriti sa dva reda listova kupusa. Poklopiti alu folijom i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 2 sata. Izvaditi iz rerne, skloniti pocrnele listove kupusa i poslužiti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.

POSNA ČOKOLADNA BAKLAVA Mirisna poslastica u još slađem spoju, otopićete se od miline
Pravi se lako, a mekana kao pamuk.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.

MAFINI SA KROMPIROM Drugačiji, a preukusni i uspevaju svima
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

POSNI SATARAŠ Jednostavno jelo u savršenom spoju ukusa
Samo dodajte prilog po želji..
Komentari (0)