MESO IZ RERNE U SENDVIČU OD POVRĆA Sočno, mekano, ukusno, samo se sprema!
Vikend ručak za celu porodicu.
Sastojci:
1 kg svinjskih šnicli
5-6 krompira
1 crni luk
2 šargarepe
4 čena belog luka
100 ml belog vina
So, biber, ulje
10 listova svežeg kupusa
Priprema:
Meso zaseći na više mesta i u proreze ubaciti beli luk iseckan na manje komade. Istrljati uljem, solju i biberom. Oljuštiti krompir, iseći na manje komade, začiniti i staviti na dno pleha. Šargarepu očistiti i iseći na krupnije, luk na kriške i sve ubaciti među krompir. Odozgo poređati šnicle. Zaliti vinom. Pokriti sa dva reda listova kupusa. Poklopiti alu folijom i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 2 sata. Izvaditi iz rerne, skloniti pocrnele listove kupusa i poslužiti.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SVIMA OMILJENI RUČAK, A BRZO JE GOTOV Ovako spremljene šnicle su toliko mekane i sočne da se tope u ustima!
Najbrži ručak je da ispržite šnicle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.
VIKEND GOZBA Svinjski vrat sa začinskim biljem, preliven vinom i pečen na krompiru, najukusnije meso koje ste jeli!
Omiljeni ručak na malo drugačiji način oduševiće vaše ukućane.
POHOVANE ŠNICLE SA SUSAMOM Ovako pripremljeno belo meso je mekano, sočno i veoma ukusno
Poslužite ga uz pire krompir i sezonsku salatu.
NEDELJNI RUČAK Svinjski vrat iz rerne, mekan i sočan zbog specijalne marinade, uz dodatak začinjenog krompira
Da bi ručak bio potpun uz meso ispecite i krompir koji će biti preukusan ako ga pripremite na naš način.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)