TRADICIONALNO JELO Janija sa sočivom i kobasicom je najbolji recept koji ćete probati
Oduševiće vas ukus.

Janija sa sočivom
Možda vas zanima:

ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.

POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.

NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.

GURMANSKE LOPTICE ZA SVAČIJI UKUS Napravite ćufte od kobasica
Nije uopšte teško za napraviti.
Sastojci:
250 g crvenog sočiva
2 kobasice
šaka šampinjona
1 glavica crnog luka
1 šargarepa
1 lovorov list
prstohvat peršuna
so, biber
maslinovo ulje
Priprema:
Sočivo uveče potopite u vodu i ostavite do sutradan. U novoj vodi ga kuvajte dok ne provri. Ponovo prospite vodu i sipajte novu, hladnu i u sočivo dodajte sitno seckanu šargarepu i crni luk. Kad provri, ubacite lovorov list i so, pa kuvajte oko 30 minuta na tihoj vatri. Dok se to kuva, kobasice blago zapržite sa svih strana, dodajte isečene pečurke, pa kad bude gotovo, prebacite u šerpu sa sočivom i kuvajte na tihoj vatri još oko 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PASULJ NA VODI Jednostavno jelo koje svi obožavaju, samo ga upotpunite kupus salatom
Konkretno jelo savršeno za dane strogog posta.

KAROT MAFINI Klasičan desert u potpuno novim izdanju,a slađe sigurno niste jeli
Ako volite klasične mafine, ove sa medom ćete obožavati.

KUPUS NA VODI Ukusno jelo na kašiku, zamirisaće cela kuća
Ručak koji se brzo sprema, a pun vitamina.

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.

POGAČICE SA SIROM I VLAŠCEM Idealne za doručak, a super i za večeru
Prave se lako, a pojedu brzo.
Komentari (0)