NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!

Alo.rs

16:21

Bakina vanglica 0

Što se duže sprema, to je ukusniji.

NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Shutterstock

Gulaš sa kobasicama

Sastojci:

400 g polubarenih kobasica

2 glavice crnog luka

2 crvene paprike

400 g šampinjona

1 dl soka od paradajza

1 kašičica mlevene paprike

1 šargarepa

2 kašike gustina

4 kašike ulja

juneća supa po potrebi

mešavina začina

biber

Priprema:

Crvenu papriku isecite na krupnije kocke, šampinjone na četvrtine, crni luk sitno iseckajte, a šargarepu
izrendajte na krupno. Polubarene kobasice isecite na kolutove. Na malo ulja propržite crni luk i šargarepu, potom dodajte papriku, pa i nju kratko propržite. Dodajte šampinjone i dinstajte uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi. Kada povrće omekša, dodajte kobasice i dinstajte još 10 minuta. Posebno
umutite sok od paradajza, gustin i mlevenu papriku, pa dodajte u jelo pred kraj. Začinite po ukusu i kuvajte
na umerenoj temperaturi dok se ne dobije odgovarajuća gustina.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading