NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
Gulaš sa kobasicama
Sastojci:
400 g polubarenih kobasica
2 glavice crnog luka
2 crvene paprike
400 g šampinjona
1 dl soka od paradajza
1 kašičica mlevene paprike
1 šargarepa
2 kašike gustina
4 kašike ulja
juneća supa po potrebi
mešavina začina
biber
Priprema:
Crvenu papriku isecite na krupnije kocke, šampinjone na četvrtine, crni luk sitno iseckajte, a šargarepu
izrendajte na krupno. Polubarene kobasice isecite na kolutove. Na malo ulja propržite crni luk i šargarepu, potom dodajte papriku, pa i nju kratko propržite. Dodajte šampinjone i dinstajte uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi. Kada povrće omekša, dodajte kobasice i dinstajte još 10 minuta. Posebno
umutite sok od paradajza, gustin i mlevenu papriku, pa dodajte u jelo pred kraj. Začinite po ukusu i kuvajte
na umerenoj temperaturi dok se ne dobije odgovarajuća gustina.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.
RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)