NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.

Gulaš sa kobasicama
Možda vas zanima:

POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.

RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.

PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.

ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
Sastojci:
400 g polubarenih kobasica
2 glavice crnog luka
2 crvene paprike
400 g šampinjona
1 dl soka od paradajza
1 kašičica mlevene paprike
1 šargarepa
2 kašike gustina
4 kašike ulja
juneća supa po potrebi
mešavina začina
biber
Priprema:
Crvenu papriku isecite na krupnije kocke, šampinjone na četvrtine, crni luk sitno iseckajte, a šargarepu
izrendajte na krupno. Polubarene kobasice isecite na kolutove. Na malo ulja propržite crni luk i šargarepu, potom dodajte papriku, pa i nju kratko propržite. Dodajte šampinjone i dinstajte uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi. Kada povrće omekša, dodajte kobasice i dinstajte još 10 minuta. Posebno
umutite sok od paradajza, gustin i mlevenu papriku, pa dodajte u jelo pred kraj. Začinite po ukusu i kuvajte
na umerenoj temperaturi dok se ne dobije odgovarajuća gustina.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

MAKOVNJAČA SA MEDOM Mirisna poslastica još slađeg ukusa od koje će vam poći voda na usta
Služite uz čaj ili kafu.

LENJA PITA SA ŠLJIVAMA Još sočnija i slađa, nestaće sa stola čim se postavi
Klasik na drugačiji način.

STARINSKA CICVARA Jelo puno sira i kajmaka, super za doručak ili večeru
Držaće vas dugo sitim.

BAKIN KOLAČ SA CIMETOM Mirisni slatkiš koji budi nostalgiju na dane detinjstva
Pravi se lako, a nema ko ga ne voli.

SUTLIJAŠ Jednostavan slatkiš na kome su odrasle generacije, savršen za početnike u kuhinji
Pravi se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)