NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
Gulaš sa kobasicama
Sastojci:
400 g polubarenih kobasica
2 glavice crnog luka
2 crvene paprike
400 g šampinjona
1 dl soka od paradajza
1 kašičica mlevene paprike
1 šargarepa
2 kašike gustina
4 kašike ulja
juneća supa po potrebi
mešavina začina
biber
Priprema:
Crvenu papriku isecite na krupnije kocke, šampinjone na četvrtine, crni luk sitno iseckajte, a šargarepu
izrendajte na krupno. Polubarene kobasice isecite na kolutove. Na malo ulja propržite crni luk i šargarepu, potom dodajte papriku, pa i nju kratko propržite. Dodajte šampinjone i dinstajte uz povremeno dolivanje juneće supe po potrebi. Kada povrće omekša, dodajte kobasice i dinstajte još 10 minuta. Posebno
umutite sok od paradajza, gustin i mlevenu papriku, pa dodajte u jelo pred kraj. Začinite po ukusu i kuvajte
na umerenoj temperaturi dok se ne dobije odgovarajuća gustina.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.
RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
DOMAĆA PROJA Najbolje služite uz šolju jogurta ili kiselog mleka, a idealna za doručak ili večeru
Sočna i mekana, nestaće sa stola čim se postavi.
PIKANTNA SALATA OD PAPRIKE Prilog koji daje šmek svakom jelu, za one koji vole ljuto
Ako volite ljuto, ova pikantna salata će vas oboriti s nogu.
DOMAĆI KUKURUZNI HLEB BOLJI OD KLASIČNOG Zdraviji i drugačiji, a još bolji kada je hladan
Mekan i sočan, a ukusa koji govori 1000 jezika.
DŽEM OD DINJA S ĐUMBIROM U neverovatnom spoju ukusa, za najbolji početak dana
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom desertu.
DŽEM OD ŠLJIVA S ČOKOLADOM Klasik bez premca po receptu bez mane, za prave sladokusce
Dodajte kao prilog omiljenom desertu ili mažite na hleb, bićete oduševljeni koliko je ukusan.
Komentari (0)