PODJEDNAKO DOBAR KAO DA JE S PILETINOM Paprikaš sa kobasicama će svi zavoleti!
Preukusan je!
Pastirski paprikaš
Sastojci:
2 para sirovih kobasica
1 glavica crnog luka
1 veća šargarepa
1 crvena paprika
1 paradajz
2 čena belog luka
300 ml pilećeg bujona
2 kašike ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasicu na komade, a crni luk, šargarepu i papriku na kockice. Beli luk što sitnije iseckajte. Kobasicu, crni luk i šargarepu pržite u dubokom ulju oko 10 minuta uz stalno mešanje. Kad malo omekšaju, dodajte papriku, paradajz i beli luk. Pržite oko pet minuta, pa sipajte bujon. Promešajte, ostavite da provri i kuvajte još 10 minuta. Dodajte iseckanu tikvicu, začinite i kuvajte još 15 minuta, ali bez poklopca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BAKA ZNA NAJBOLJE Paprikaš po njenom receptu je prosto neodoljiv
Sve sastojke verovatno već imate u kuhinji.
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
FARBANJE JAJA PENOM ZA BRIJANJE Dobićete šare zvezdanog svemira a najmlađi će biti oduševljeni
Verujemo da će ovu neobičnu tehniku najviše voleti oni najmlađi.
POSNI PATLIDŽAN SA SIROM Delikates koji budi sva čula, za sva vremena i prilike
Fenomenalno sočno jelo pravićete i kada nije post.
PRODUŽITE TRAJANJE ZELENOJ SALATI I DO 6 NEDELJA Biće sveža kao da je tek kupljena
Primenite ovaj savet stručnjaka Ejmi Kros, i bićete oduševljeni rezultatom.
JAPANSKI KOLAČI SREĆE Poklonite najmilijima ove jednostavne deserte sa porukom i ulepšajte im dan
Nastali u Japanskoj kulturi, stekli su popularnost širom sveta, pa ih služe u brojnim restoranima. Jednostavni kolačići sadrže poruke u sebi koje mogu biti mudre izreke, motivišuće poruke ili saveti za budućnost. Iako nemaju mogućnost da zaista predvide budućnost često razvesele i zaintrigiraju posetioce restorana, da naruče baš njih.
KOFTE Turski specijalitet koji se služio u Sulejmanovom haremu, podseća na pljeskavice a još sočniji
Ako volite klasične pljeskavice, kofte ćete obožavati.
Komentari (0)