DOMAĆINSKI RUČAK ZA CELU PORODICU Sve sastojke imate u kući, samo prionite na posao
Kupus i kobasice su glavni sastojci.
Musaka s kupusom
Sastojci:
1/2 glavice kupusa
500 g krompira
150 g kobasice
peršun
1 šolja mleka
2 kašike pavlake za kuvanje
3 jaja
1/2 šolje ulja
so, biber
Priprema:
Kupus isecite na trakice, izgnječite ga rukama i ostavite da odstoji sat vremena. Krompir oljuštite, isecite na tanje kriške i posolite pa propržite u tiganju. Kad bude gotov, stavite ga na ubrus da se cedi. U isti tiganj izdinstajte kupus. Kobasicu isecite na kolutove željene debljine. U podmazan pleh ređajte krompir, kupus pa kobasicu i tako sve dok ne potrošite materijal. U činiji ulupajte jaja pa dodajte mleko i pavlaku za kuvanje i prelijte preko musake. Pecite oko 30 minuta na 180 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEJA ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Poširana jaja sa SREMUŠEM se brzo sprema, a ukusno je
Isprobajte nešto novo.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
DORUČAK ZA POŽELETI Omlet iz rerne zasitiće vas više nego običan
Neobično, zar ne?
RUČAK ZA 15 MINUTA! Punjenu piletinu na ovaj naćin sigurno niste jeli
Kombinacije su razne.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)