DOMAĆINSKI RUČAK ZA CELU PORODICU Sve sastojke imate u kući, samo prionite na posao
Kupus i kobasice su glavni sastojci.
Musaka s kupusom
Sastojci:
1/2 glavice kupusa
500 g krompira
150 g kobasice
peršun
1 šolja mleka
2 kašike pavlake za kuvanje
3 jaja
1/2 šolje ulja
so, biber
Priprema:
Kupus isecite na trakice, izgnječite ga rukama i ostavite da odstoji sat vremena. Krompir oljuštite, isecite na tanje kriške i posolite pa propržite u tiganju. Kad bude gotov, stavite ga na ubrus da se cedi. U isti tiganj izdinstajte kupus. Kobasicu isecite na kolutove željene debljine. U podmazan pleh ređajte krompir, kupus pa kobasicu i tako sve dok ne potrošite materijal. U činiji ulupajte jaja pa dodajte mleko i pavlaku za kuvanje i prelijte preko musake. Pecite oko 30 minuta na 180 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEJA ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Poširana jaja sa SREMUŠEM se brzo sprema, a ukusno je
Isprobajte nešto novo.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
DORUČAK ZA POŽELETI Omlet iz rerne zasitiće vas više nego običan
Neobično, zar ne?
RUČAK ZA 15 MINUTA! Punjenu piletinu na ovaj naćin sigurno niste jeli
Kombinacije su razne.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)