PEČENE PAPRIKE U MUSAKI SU NAJUKUSNIJE! Jednostavno jelo posle kog ćete tanjir polizati
I nije toliko kalorično.
Musaka sa paprikama
Sastojci:
500 g mešanog mlevenog mesa
2 glavice crnog luka
8-10 očišćenih pečenih paprika
4 jaja
1 kašika kajmaka
1 pavlaka ili kiselo mleko
so, biber
bosiljak
brašno, ulje
Priprema:
Izdinstajte crni luk i mleveno meso. Zatim paprike uvaljajte u brašno. U posebnoj činiji pomešajte jaja, so i kajmak, pavlaku ili kiselo mleko i bosiljak. Slažite red paprika, pa mleveno meso, dodajte polovinu izmućenih jaja s pavlakom, pa opet red paprika i na kraju ostatak mešavine s jajima. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 30 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
MOŽE ZA PREDJELO ILI ZA UŽINU Sjajan nadev u PAPRIKAMA daće mu božanstven ukus
Neće nijedno slavlje moći da prođe bez njih.
POJEŠĆE SE DOK TREPNETE! Punjene i pohovane paprike oduševiće vas ukusom
Fil je fenomenalan.
STARI RECEPT ZA NAJUKUSNIJU MUSAKU Upotrebite zelje na najlakši način
Ukus će vas oduševiti!
ARAPSKA MUSAKA ZA SVAČIJI UKUS Priprema je jednostavna, a ukus je jedinstven
Prste ćete polizati.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)