PEČENE PAPRIKE U MUSAKI SU NAJUKUSNIJE! Jednostavno jelo posle kog ćete tanjir polizati

Alo.rs

10:00

Sezonski recepti 0

I nije toliko kalorično.

PEČENE PAPRIKE U MUSAKI SU NAJUKUSNIJE! Jednostavno jelo posle kog ćete tanjir polizati
Shutterstock

Musaka sa paprikama

Sastojci:

500 g mešanog mlevenog mesa

2 glavice crnog luka 

8-10 očišćenih pečenih paprika

4 jaja

1 kašika kajmaka

1 pavlaka ili kiselo mleko

so, biber

bosiljak

brašno, ulje

Priprema:

Izdinstajte crni luk i mleveno meso. Zatim paprike uvaljajte u brašno. U posebnoj činiji pomešajte jaja, so i kajmak, pavlaku ili kiselo mleko i bosiljak. Slažite red paprika, pa mleveno meso, dodajte polovinu izmućenih jaja s pavlakom, pa opet red paprika i na kraju ostatak mešavine s jajima. Pecite u rerni na 200 stepeni oko 30 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading