BOSANSKI LONAC Delikates u sočnom spoju kupusa sa mesom, prste da poližete
Jelo napravljeno od mesa i kupusa koje se polako kuva, za ručak koji se pamti.
Četvrtak, 21. nov 2024.
Jelo napravljeno od mesa i kupusa koje se polako kuva, za ručak koji se pamti.
Bez svadbarskog kupusa se ne može zamisliti slavlje u našoj zemlji, a služi se uz proju.
Naše tradicionalno jelo sa kojim ne možete da pogrešite.
Naše tradicionalno jelo sa kojim ne možete da pogrešite.
Ukusna zdrava salata.
Ovo ukusno jelo se služi uz proju.
Podvarak svima prija.
Kupus je poznat kao namirnica koja treba da se jede tokom leta.
Jelo koje je neizostavno u našem jelovniku.
Potrebno je samo nekoliko sastojaka.
Što više masti, to je ukusniji.
Koliko god se trudili, kupus salata ne ispadne uvek kao ona u restoranu a štos je u jednom sastojku koji se dodaje na samom kraju pripreme.
Cela kuća će zamirisati.
Sočan, ukusan ručak za celu porodicu.
Kupus i kobasice su glavni sastojci.
Svi ukućani će biti siti.