RUČAK KOJI DECA OBOŽAVAJU Piletina u pavlaci kao iz snova
Kremasto i ukusno.
Piletina u pavlaci
Sastojci:
500 g pilećeg filea
200 ml neutralne pavlake za kuvanje
100 g šampinjona iz tegle
100 g putera
suvi začin
biber
2 čena belog luka
Priprema:
Pileći file isecite uzduž na polovine. Blago ga izlupajte kuhinjskim čekićem i začinite. Na zagrejanom puteru ispržite obe strane, da porumene. Sipajte 100 ml vode i promešajte, dodajte isceđene šampinjone, a onda sipajte i neutralnu pavlaku. Malo posolite i dodajte iseckani beli luk. Na tihoj vatri krčkajte 15 minuta, uz jedno okretanje.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ODLIČNO REŠENJE ZA BRZ RUČAK Kobasice u makaronama je dobitna kombinacija
Lako je i za pravljenje.
PRIPREMA ZA NAJRADOSNIJI PRAZNIK Kuglof sa šargarepom je neizostavni deo uskršnje trpeze
Deca će ga obožavati!
RUČAK ZA SAMO 20 MINUTA! Jaja u bešamel sosu je najkremastiji obrok
Oduševiće vas ukus.
KO BI ODOLEO LAZANJAMA? Praktičan recept koji će nahraniti celu porodicu
Kore možete i sami napraviti.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)