RUČAK ZA SAMO 20 MINUTA! Jaja u bešamel sosu je najkremastiji obrok
Oduševiće vas ukus.
Jaja u bešamel sosu
Sastojci:
6 jaja
50 g maslaca
2 kašike brašna
2 čaše mlakog mleka
100 g sira
Priprema:
Na vatri ugrejte maslac, stavite brašno, pa postepeno dolivajte mleko, sve vreme mešajući. Dodajte malo soli. U vatrostalnu posudu ulijte polovinu bešamel sosa, pa preko njega razbijte jaja, malo ih posolite i prelijte drugom polovinom sosa. Sve prekrijte naribanim sirom i stavite u pećnicu. Kad porumeni, izvadite i poslužite toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Jaja u pilećim kuglicama je savršenstvo ukusa
Napravite sebi pravi užitak.
ODLIČNA IDEJA ZA BRZI RUČAK Treba vam samo nekoliko sastojaka da napravite savršen obrok
Zaposlene žene će se oduševiti.
NAJBOLJI UKUS NA SVETU Punjene paprike sa neobičnim dodatkom spremaćete svaki dan
Niste ovako ništa slično probali.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)