KARBONARU SVI VOLIMO Pripremljene špagete na ovaj način otopiće vaša nepca
Prosto, a tako ukusno.

Pasta karbonara
Možda vas zanima:

PRSTE DA POLIŽEŠ! Testenina sa tri vrste sira je prekrasno i kremasto jelo
Nećete prestati da jedete.

SOČNE I NEODOLJIVE LOPTICE Ćuftice u špagetama možete praviti svaki dan
Nije da su baš klasične, zato će vam se i dopasti.

PILETINA U ŠPAGETIMA Deci će se ovakav ručak mnogo dopasti
Prosto se sprema.

OBARIŠ I GOTOVO Masline špageti se lako priprema i jako je ukusno
Nema tu mnogo nauke kako da pripremite ovo slasno jelo.
Sastojci:
250 g špageta
3 šnita dimljene slanine
3 kašike suncokretovog ulja
2 čena belog luka
so, biber
rendani parmezan
1 šaka seckanog peršuna
2 jaja
Priprema:
Na ulju prodinstajte slaninu, a testeninu stavite da se kuva. Kad se slanina bude ispržila, dodajte sitno seckan beli luk, pa sklonite tiganj s ringle i beli luk izvadite. Jaja umutite s parmezanom. U tiganj stavite skuvane i oceđene špagete i dodajte malo vode, začinite i dodajte peršun. Polako sipajte umućena jaja s parmezanom, pa dodajte još vode ako je mnogo gusto. Vratite prženi beli luk, promešajte i servirajte. U tanjir narendajte još parmezana za bolji ukus.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.

ITALIJANSKE POSNE VANILICE Tako mekane i ukusne da nećete moći da se zaustavite na jednoj
Savršene za dane posta.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.
Komentari (0)