PILETINA U ŠPAGETIMA Deci će se ovakav ručak mnogo dopasti
Prosto se sprema.

Piletina špageti
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA SUTRAŠNJI RUČAK Piletina na OVAJ specijalno pripremljen način će vas odmah osvojiti
Nećete moći da odolite.

BAKA ZNA NAJBOLJE Paprikaš po njenom receptu je prosto neodoljiv
Sve sastojke verovatno već imate u kuhinji.

AKO STE SE UMORILI OD KLASIČNE PILETINE Spojite je sa kokosom i dobićete izvanredan ukus
Neobično jelo iz Meksika.

PRSTE DA POLIŽEŠ! Testenina sa tri vrste sira je prekrasno i kremasto jelo
Nećete prestati da jedete.
Sastojci:
3 kašike maslinovog ulja
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
250 g pilećeg belog mesa
200 g šampinjona
1 kašika soli
1/2 kašike bibera
500 g paradajza
1 kašika bosiljka
250 g špageta
Priprema:
Očistite i sitno naseckajte luk. Piletinu isecite na kockice. Šampinjone operite i isecite na listiće. Paradajz stavite u vrelu vodu na nekoliko minuta. Zatim prospite vodu, oljuštite paradajz i isecite ga na kockice ili ga ispasirajte. Luk prodinstajte na ulju. Dodajte piletinu i uz mešanje dinstajte dok ne pobeli. Začinite solju i
biberom. Dolivajte pomalo tople vode i dinstajte dok meso ne omekša. Zatim ubacite šampinjone. Sve dobro izmešajte. Dinstajte još malo dok šampinjoni ne omekšaju. Sipajte paradajz i kuvajte još malo dok se sav paradajz ne rastopi i napravi se fin sos. Skinite sa šporeta i ubacite bosiljak. Špagete skuvajte u vrijućoj slanoj vodi. Nakon kuvanja ih procedite i isperite hladnom vodom. Pomešajte skuvane špagete sa sosom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)