24 °C Beograd

Utorak, 15. jul 2025.

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

  • Naslovna
  • Najnovije
  • Sezonski recepti
  • U sosu sa
  • Slatki kutak
  • Zdravi zalogaji
  • Bakina vanglica
  • Kulinarski globus
  • Naslovna
  • Najnovije
  • Naslovna Sezonski recepti U sosu sa Slatki kutak Zdravi zalogaji Bakina vanglica Kulinarski globus
pasta karbonara

PASTA KARBONARA RAJ ZA NEPCA Ukućani će stajati u redu za još

17:00

23 maj, 2025

Sezonski recepti

Ukusa koji priča priče.

pasta karbonara

PASTA KARBONARA Ovako je prave Italijani i zato je hrskava i kremasta, bolju niste jeli

16:00

20 maj, 2025

Sezonski recepti

Fenomenalno jelo oduševiće vas ukusom.

pasta karbonara

PASTA KARBONARA Sočno jelo po italijanskom receptu, pravi raj za nepca

17:00

25 februar, 2025

Sezonski recepti

Ukusno jelo raspametiće i one izbirljive.

pasta karbonara

PASTA KARBONARA Sočno jelo po italijanskom receptu, pravi raj za nepca

17:00

25 februar, 2025

Sezonski recepti

Ukusno jelo raspametiće i one izbirljive.

pasta karbonara

ITALIJANSKA KARBONARA Ovako se pravi po originalnom receptu, najkremastija koju ste jeli do sada

13:00

1 novembar, 2024

Sezonski recepti

Sočno jelo za prave gurmane, nestaće sa stola odmah.

pasta karbonara

PASTA KARBONARA Rimski specijalitet nastao sredinom 20. veka, prste da poližete

18:00

17 jul, 2024

Sezonski recepti

Klasik bez premca nestaće sa stola odmah.

pasta karbonara

PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa

13:00

18 maj, 2024

Sezonski recepti

Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.

pasta karbonara

PASTA KARBONARA Donosimo vam originalan italijanski recept

13:00

4 februar, 2024

Sezonski recepti

Čuveni italijanski delikates oboriće s nogu sve koji ga budu probali.

Popularni šef kuva za vas: Remzijeva kremasta karbonara gotova je za samo 10 minuta!

Popularni šef kuva za vas: Remzijeva kremasta karbonara gotova je za samo 10 minuta!

17:00

23 maj, 2023

Sezonski recepti

Ako si uvek u trci s vremenom ili vam se jednostavno ne kuvat po ovako lepom vremenui, ovaj recept je prava stvar za vas.

KARBONARU SVI VOLIMO Pripremljene špagete na ovaj način otopiće vaša nepca

KARBONARU SVI VOLIMO Pripremljene špagete na ovaj način otopiće vaša nepca

14:00

27 mart, 2023

Sezonski recepti

Prosto, a tako ukusno.

Popularni kulinarski šef s nadimkom "Kralj Karbonare" otkriva recept za najbolju PASTU KARBONARU na svetu!

Popularni kulinarski šef s nadimkom "Kralj Karbonare" otkriva recept za najbolju PASTU KARBONARU na svetu!

12:00

3 mart, 2023

Kulinarski globus

Kako bi izbegao spekulacije o tome kako nastaje savršeno remek-delo italijanske kuhinje, magazin Haute Living je zamolio poznatog njujorškog kuvara Lučana Monosila, zvanog Kralj Karbonare, da otkrije svoj prepoznatljivi recept.

SAMO JE JEDAN PRAVI RECEPT za pastu karbonaru, a italijanski šef Antonio Karlučio vam ga otkriva (VIDEO)

SAMO JE JEDAN PRAVI RECEPT za pastu karbonaru, a italijanski šef Antonio Karlučio vam ga otkriva (VIDEO)

17:30

15 februar, 2023

Kulinarski globus

Veteran talijanske gastronomije Antonio Karlučio, otkrio je originalni recept za pravu talijansku karbonaru.

  • Najnovije
  • Najčitanije
preliveni slatki hleb

PRELIVENI SLATKI HLEB Sočan, sladak i mekan kao duša, za pravo uživanje

19:00

15 jul, 2025

Slatki kutak

Najbolje služite uz šoljicu kafe.

prženice

PRŽENICE IZ RERNE Sočne i slasne, a neće biti masne, polizaćete i tanjir jer su preukusne

18:30

15 jul, 2025

U sosu sa

Najbolje služite uz jogurt.

makovnjača

MIRISNA MAKOVNJAČA Štrudla po receptu iz stare sveske, ukusa koji govori više od 1000 jezika

18:00

15 jul, 2025

Slatki kutak

Mirisna i sočna, najbolje odmah stavite duplu meru.

đuveč sa piletinom

DOMAĆI ĐUVEČ PO BAKINOM RECEPTU Čari tradicionalne kuhinje u jelu koje osvaja i mirisom i ukusom

17:30

15 jul, 2025

Sezonski recepti

Savršen spoj mesa i povrća pravi je raj za nepca.

pavlova torta sa breskvama

PAVLOVA TORTA SA BRESKVAMA Lagana letnja poslastica ukusa koji budi sva čula

17:00

15 jul, 2025

Sezonski recepti

Lagana i sočna, za sve svečan

Pogledaj sve vesti
ajmokac sa piletinom i spanaćem

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

11:00

23 april, 2025

Sezonski recepti

Služite uz kuvani krompir.

baklava čizkejk

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

18:30

22 april, 2025

Sezonski recepti

Savršen spoj baklave i čizkejka u jednoj poslastici.

kolač sa pistaćima

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

14:30

22 april, 2025

Sezonski recepti

Sladak i drugačiji, za pravo uživanje.

PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!

PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!

12:51

22 april, 2025

Slatki kutak

Omiljena poslastica svih generacija.

ćufte

OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati

15:45

2 maj, 2025

Sezonski recepti

Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti

Pogledaj sve vesti
Preporučujemo
krmenadle

OVAKO SE SPREMA SVINJETINA NA SEOSKI NAČIN Sočno i meko meso, koje je othranilo generacije

17:01

9 februar, 2025

Sezonski recepti

Ukus koji se ne zaboravlja

moskva šnit

MOSKVA TORTA, NEODOLJIVA KOMBINACIJA BADEMA I VOĆA Spoj luksuza i ukusa u jednom zalogaju!

10:00

9 februar, 2025

Slatki kutak

Originalno je nastala u beogradskom hotelu "Moskva" i već decenijama važi za poslasticu posebnog ukusa i elegancije.

pasulj sa kobasicama

DOMAĆI KUVANI PASULJ SA REBARCIMA I KOBASICOM Tradicionalni ukus koji greje dušu!

09:00

9 februar, 2025

U sosu sa

Ako želite da napravite savršen pasulj koji miriše na detinjstvo i staru domaću kuhinju, isprobajte ovaj recept!

  • Naslovna
  • Najnovije
  • Sezonski recepti
  • U sosu sa
  • Slatki kutak
  • Zdravi zalogaji
  • Bakina vanglica
  • Kulinarski globus
  • Uslovi korišćenja
  • Marketing
  • Impressum

© Trpeza 2025. Sva prava su zadržana.