NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Jaja u pilećim kuglicama je savršenstvo ukusa
Napravite sebi pravi užitak.

Jaja u pilećem omotu
Možda vas zanima:

UGREJTE SE OVOG HLADNOG DANA Supa koja podiže imunitet usled iznenadnog snega
Pažljivo je pripremite.

BUEN ME SABE Torta španskog imena zadovoljiće vaša nepca
Bela i prekrasna.

MADLENE, KOLAČIĆI UZ KAFU Napravite jednostavni ukusni francuski desert po receptu Jelene Stanojević
Francuski kuvari savetuju da testo kada se umuti odstoji, čak i preko noći.
UVEK DOBAR IZBOR ZA RUČAK Ćufte od sočiva su preukusne i sočne
Lake su i za pripremu.
Sastojci:
600 g pilećih šnicli
4 kuvana jajeta
malo senfa
0,5 dl belog vina
so, biber
Priprema:
Šnicle istanjite, posolite i pobiberite sa obe strane, a zatim jednu stranu premažite senfom. Na svaku šniclu stavite po jedno kuvano jaje, zamotajte u rolnice i pričvrstite na nekoliko mesta čačkalicom. Šnicle kratko zapecite sa svih strana na vrućem ulju. Dodajte zatim vino i sipajte malo vode, poklopite i dinstajte dok meso
ne omekša, oko 30 minuta. Gotove rolnice izvadite na tanjir, a sok koji su pustile zgusnite s malo gustina i poslužite uz meso.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.

Komentari (0)