NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Jaja u pilećim kuglicama je savršenstvo ukusa
Napravite sebi pravi užitak.
Jaja u pilećem omotu
Sastojci:
600 g pilećih šnicli
4 kuvana jajeta
malo senfa
0,5 dl belog vina
so, biber
Priprema:
Šnicle istanjite, posolite i pobiberite sa obe strane, a zatim jednu stranu premažite senfom. Na svaku šniclu stavite po jedno kuvano jaje, zamotajte u rolnice i pričvrstite na nekoliko mesta čačkalicom. Šnicle kratko zapecite sa svih strana na vrućem ulju. Dodajte zatim vino i sipajte malo vode, poklopite i dinstajte dok meso
ne omekša, oko 30 minuta. Gotove rolnice izvadite na tanjir, a sok koji su pustile zgusnite s malo gustina i poslužite uz meso.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
UGREJTE SE OVOG HLADNOG DANA Supa koja podiže imunitet usled iznenadnog snega
Pažljivo je pripremite.
BUEN ME SABE Torta španskog imena zadovoljiće vaša nepca
Bela i prekrasna.
MADLENE, KOLAČIĆI UZ KAFU Napravite jednostavni ukusni francuski desert po receptu Jelene Stanojević
Francuski kuvari savetuju da testo kada se umuti odstoji, čak i preko noći.
UVEK DOBAR IZBOR ZA RUČAK Ćufte od sočiva su preukusne i sočne
Lake su i za pripremu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)