RUČAK OD SAMO 2 SASTOJKA Svi će se lepo najesti, a imaćete ga za dva dana!
Poslužite uz kiselu pavlaku ili zelenu salatu.
Sastojci:
10 paprika
500 g krompira
2 glavice crnog luka
So, biber, mešavina biljnih začina
Priprema:
Paprike oprati, izdubiti i izvaditi semenke. Krompir narendati, luk sitno iseckati. So, biber i suvi biljni začin pomešati sa krompirom i napuniti paprike. Paprike poređati u šerpu jednu pored druge, uspravno. Preliti sa malo ulja i peći u zagrejanoj rerni oko jedan sat na 200 stepeni. Kada krompir omekša, jelo je gotovo. Po želji paprike gore možete zatvoriti kolutom krompira ili paradajza.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA RUČAK Pohovane paprike punjene svežim sirom, obrok za poželeti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.
IDEJA ZA RUČAK Paprike punjene heljdom su toliko ukusne da nećete primetiti da su bez mesa!
Probajte malo drugačije punjene paprike, dopašće vam se sigurno.
PRSTE DA POLIŽEŠ Preukusan nadev koristićete u svakoj prilici ne samo uz paprike
Hrskavo, a unutra sočno.
FANTASTIČAN UKUS Pohovane paprike punjene sirom su uvek dobar izbor
Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.
NEODOLJIVE KROFNE SA CRNOM ČOKOLADOM Posne, a slasne i mekane kao pamuk
Ako volite klasične krofne, ove sa crnom čokoladom ćete obožavati.
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
Komentari (0)