RUČAK OD SAMO 2 SASTOJKA Svi će se lepo najesti, a imaćete ga za dva dana!
Poslužite uz kiselu pavlaku ili zelenu salatu.
Sastojci:
10 paprika
500 g krompira
2 glavice crnog luka
So, biber, mešavina biljnih začina
Priprema:
Paprike oprati, izdubiti i izvaditi semenke. Krompir narendati, luk sitno iseckati. So, biber i suvi biljni začin pomešati sa krompirom i napuniti paprike. Paprike poređati u šerpu jednu pored druge, uspravno. Preliti sa malo ulja i peći u zagrejanoj rerni oko jedan sat na 200 stepeni. Kada krompir omekša, jelo je gotovo. Po želji paprike gore možete zatvoriti kolutom krompira ili paradajza.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA RUČAK Pohovane paprike punjene svežim sirom, obrok za poželeti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.
IDEJA ZA RUČAK Paprike punjene heljdom su toliko ukusne da nećete primetiti da su bez mesa!
Probajte malo drugačije punjene paprike, dopašće vam se sigurno.
PRSTE DA POLIŽEŠ Preukusan nadev koristićete u svakoj prilici ne samo uz paprike
Hrskavo, a unutra sočno.
FANTASTIČAN UKUS Pohovane paprike punjene sirom su uvek dobar izbor
Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.
DOMAĆE JELO KOJE GREJE DUŠU I ČUVA TRADICIJU Ovaj recept za gulaš je pravi hit, bogatog ukusa i savršene teksture
Ovaj gulaš s junećim mesom, povrćem i začinima jednostavno morate probati – svaki zalogaj će vas očarati
PROJA SA MLADIM SIROM Doručak koji će vas raspametiti, ukusan i zasitan, a jedan sastojak ga čini neodoljivim
Doručak posle kojeg ćete ostati siti i zadovoljni...
OMILJENI SLATKIŠ NAŠEG DETINJSTVA Neprevaziđena starinska poslastica koja se pravi od samo 5 sastojaka
Ova poslastica, koju je popularizovala Milena Dravić u TV seriji „Metla bez drške“, mnogima je poznata ne samo sa malih ekrana, već i iz bakine kuhinje
STARINSKO SRPSKO JELO Krompirača sa pirinčem i kobasicom, pravo zadovoljstvo ukusa
Luk ovom jelu daje slast, a pirinač u kombinaciji sa jako malo brašna pravi jelo kremastim
Komentari (0)