RUČAK OD SAMO 2 SASTOJKA Svi će se lepo najesti, a imaćete ga za dva dana!
Poslužite uz kiselu pavlaku ili zelenu salatu.
Sastojci:
10 paprika
500 g krompira
2 glavice crnog luka
So, biber, mešavina biljnih začina
Priprema:
Paprike oprati, izdubiti i izvaditi semenke. Krompir narendati, luk sitno iseckati. So, biber i suvi biljni začin pomešati sa krompirom i napuniti paprike. Paprike poređati u šerpu jednu pored druge, uspravno. Preliti sa malo ulja i peći u zagrejanoj rerni oko jedan sat na 200 stepeni. Kada krompir omekša, jelo je gotovo. Po želji paprike gore možete zatvoriti kolutom krompira ili paradajza.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Jednostavno jelo, a svi se oduševe ukusom!
Paprike sa sirom se lako prave i brzo su spremne za jelo.
PREDLOG ZA RUČAK Pohovane paprike punjene svežim sirom, obrok za poželeti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.
IDEJA ZA RUČAK Paprike punjene heljdom su toliko ukusne da nećete primetiti da su bez mesa!
Probajte malo drugačije punjene paprike, dopašće vam se sigurno.
PRSTE DA POLIŽEŠ Preukusan nadev koristićete u svakoj prilici ne samo uz paprike
Hrskavo, a unutra sočno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)