ISPROBAJTE I ODUŠEVITE SE Jagnjeći kotleti su prste da poližeš!
Slatko i sočno, lepe se za nepce.
Jagnjeći kotleti
Sastojci:
jagnjeći kotleti
so, biber
mlevena paprika
začinska mešavina
senf
ulje
Priprema:
Jagnjeće kotlete začinite solju, biberom, mlevenom paprikom i začinskom mešavinom po želji. Premažite senfom, prelijte uljem i držite u marinadi u frižideru barem dva dana, a možete i duže. Što više stoje, to su bolji i mekši. Oni se peku na roštilju kratko, do 10 minuta, uz često okretanje. Pazite da ih ne prepečete.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:

IDEJA ZA ROŠTILJANJE Napravite mesne uštipke i uživajte u prazniku
Po želji možete ih zaljutiti.
STARI SRPSKI RECEPT Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva
Iako možda deluje, nije je teško napraviti.
ZOVU IH SRPSKI SUŠI Oduševite sve goste neprikosnovenim jelom
Jagnjeće sarmice će vas očarati.

RUČAK ZA SVE! Jagnjeći but sa krompirom je idealan obrok za ukućane
Lako i brzo će vas zasititi.

TRIK ZA SAVRŠENO MEKANE PALAČINKE Dodajte ovu namirnicu, biće vazdušate, sočne i savršene!
Trik provereno uspeva, na vama je samo da ih filujete nadevom po želji.

TAJNI SASTOJAK ZA KROFNE Biće mekane, sočne i šupljikave umesto masne, a trik provereno radi
Trik je jednostavan, a krofne će biti savršene.

PUNJENE PAPRIKE SA SLANINOM Recept sa kanala bakina kuhinja koji garantuje gastronomski užitak u svakom zalogaju
Još slasnije od onih klasičnih.

UŽIČKA PITA RAZLJEVUŠA BEZ KORA Sve se pomeša i peče, a pravi raj za nepca
Sjajno ide za doručak ili večeru.

KITNIKEZ Slatkiš od dunja bio je ponos Vojvodine, a danas ga retko ko sprema
Ovaj recept preuzet je od Austrougara, koji su tu poslasticu pravili još za vreme Marije Terezije.
Komentari (0)