ISPROBAJTE I ODUŠEVITE SE Jagnjeći kotleti su prste da poližeš!
Slatko i sočno, lepe se za nepce.
Jagnjeći kotleti
Možda vas zanima:

IDEJA ZA ROŠTILJANJE Napravite mesne uštipke i uživajte u prazniku
Po želji možete ih zaljutiti.
STARI SRPSKI RECEPT Punjena vešalica je preukusna i svima uspeva
Iako možda deluje, nije je teško napraviti.
ZOVU IH SRPSKI SUŠI Oduševite sve goste neprikosnovenim jelom
Jagnjeće sarmice će vas očarati.

RUČAK ZA SVE! Jagnjeći but sa krompirom je idealan obrok za ukućane
Lako i brzo će vas zasititi.
Sastojci:
jagnjeći kotleti
so, biber
mlevena paprika
začinska mešavina
senf
ulje
Priprema:
Jagnjeće kotlete začinite solju, biberom, mlevenom paprikom i začinskom mešavinom po želji. Premažite senfom, prelijte uljem i držite u marinadi u frižideru barem dva dana, a možete i duže. Što više stoje, to su bolji i mekši. Oni se peku na roštilju kratko, do 10 minuta, uz često okretanje. Pazite da ih ne prepečete.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SAHER TORTA Raskošna poslastica ukusa koji se pamti, za savršen vikend
Osvežavajuća čokoladna poslastica za prave sladokusce.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

USKRŠNJA POGAČA Svečana i mekana kao duša, a biće super i hladna
Slasna i sočna, ukućani će stajati u redu za još.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)