RUČAK ZA SVE! Jagnjeći but sa krompirom je idealan obrok za ukućane
Lako i brzo će vas zasititi.

Medeni but
Možda vas zanima:
ZOVU IH SRPSKI SUŠI Oduševite sve goste neprikosnovenim jelom
Jagnjeće sarmice će vas očarati.

VRHUNSKI RECEPT ZA JAGNJEĆU ČORBU Kuvano jelo po srpskom receptu
Jelo na kašiku koje se svima dopada.
JEDAN OD NAJLEPŠIH SPECIJALITETA Rolovana jagnjetina punjena predivnim nadevom osvojiće vas odmah!
Prepustite se čarima ovog jela.

ŠTO SE DUŽE SPREMA, TO JE UKUSNIJA Napravite jagnjeću kolenicu sa povrćem i pivom
Neodoljiv spoj ukusa i mirisa.
Sastojci:
1 jagnjeći but
4 kašike meda
2 grančice ruzmarina
2 čena belog luka
3 kašike maslinovog ulja
so i biber
Priprema:
Zagrejte rernu na 180 stepeni. Beli luk očistite i prepolovite. Ruzmarin operite i iskidajte na komadiće. Zasecite meso na više mesta, pa umetnite komadiće belog luka i ruzmarina. Posolite i pobiberite meso. U manjoj činiji pomešajte maslinovo ulje i med, dobro umutite, pa premažite meso sa svih strana. Tako pripremljen but stavite u pleh i pecite 60-80 minuta, dok meso ne omekša. Pečenje povremeno prelijte sokom sa dna pleha.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.

SOČNI GULAŠ SA PIVOM Jelo za gurmane i one izbirljive ukusa koji se ne zaboravlja
Sočan i slasan, pravićete stalno.

KROASAN SA ČOKOLADOM ZA SAVRŠEN VIKEND Mekan i vazdušast, a topi se u ustima
Mirisni kroasani u savršenom spoju sa čokoladom oduševiće sve koji ih budu probali.

PROLEĆNI KROMPIRIĆI U KREMASTOM SOSU Za obrok koji se pamti
Slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

NEODOLJIVI SERNIK Pečeni poljski čizkejk pravi je raj za nepca, za savršen petak
Kremast i sočan, ukućani će ga obožavati.
Komentari (0)