ISPROBAJTE I ODUŠEVITE SE Jagnjeći kotleti su prste da poližeš!
Slatko i sočno, lepe se za nepce.
Sreda, 16. apr 2025.
Slatko i sočno, lepe se za nepce.
Jagnjeće sarmice će vas očarati.
Lako i brzo će vas zasititi.
Lako i brzo će vas zasititi.
Jelo na kašiku koje se svima dopada.
Prepustite se čarima ovog jela.
Neodoljiv spoj ukusa i mirisa.
Jagnjad koja je na svet došla sa poslednjim zimskim danima, hrani se majčinim mlekom sve do proleća, a s dolaskom toplijih dana prelazi se na zelenu hranu sa travnjaka pa je njihovo meso najslađe.
Ćušpajz jedno je od najstarijih jela koja su spremale naše bake, a koje se jede kašikom a ovog puta je pravljen sa jagnjetinom i ječmom baš kao nekad.
Otišli smo na Mačkat kod deda Miloja, od milošte zvanog Mika, koji ima specijalan recept za pravljenje jagnjetine.
Mesna rolada koja je idealna za svečane trenutke i okupljanje porodice za zajedničkim stolom.