OVAKO KUVAJU FRANCUZI Šatobrijan je jelo od samo 2 sastojka, a obožavaju ga širom sveta

Trpeza/ V.V.

10:00

Sezonski recepti 0

Šatobrijan se služi uz pečeni krompir, bareno povrće, sos od pečuraka.

OVAKO KUVAJU FRANCUZI Šatobrijan je jelo od samo 2 sastojka, a obožavaju ga širom sveta
Shutterstock

Sastojci:

600 g junećeg filea

1 kašika svinjske masti

Priprema:

Osušite meso i stavite da se prži na zagrejanom tiganju sa svinjskom mašću. Posolite i pobiberite po ukusu. Pržite sa obe strane desetak minuta. Meso iznutra treba da ostane ružičasto i sočno. Kada je gotovo, ostavite ga da stoji 10 minuta na toploj ringli, pa ga isecite na komade i poslužite.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce. 

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading