OVAKO KUVAJU FRANCUZI Šatobrijan je jelo od samo 2 sastojka, a obožavaju ga širom sveta

Trpeza/ V.V.

10:00

Sezonski recepti 0

Šatobrijan se služi uz pečeni krompir, bareno povrće, sos od pečuraka.

OVAKO KUVAJU FRANCUZI Šatobrijan je jelo od samo 2 sastojka, a obožavaju ga širom sveta
Shutterstock

Sastojci:

600 g junećeg filea

1 kašika svinjske masti

Priprema:

Osušite meso i stavite da se prži na zagrejanom tiganju sa svinjskom mašću. Posolite i pobiberite po ukusu. Pržite sa obe strane desetak minuta. Meso iznutra treba da ostane ružičasto i sočno. Kada je gotovo, ostavite ga da stoji 10 minuta na toploj ringli, pa ga isecite na komade i poslužite.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce. 

 

 

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading