PUN TANJIR VITAMINA Piletina sa povrćem jede se uz posebno društvo

Alo.rs

16:00

Sezonski recepti 0

Oduševiće vas spoj ukusa.

PUN TANJIR VITAMINA Piletina sa povrćem jede se uz posebno društvo
Shutterstock

Pileći ajmokac

Sastojci:

300 ml supe

kuvano pileće meso

50 ml mleka

1 kašika pavlake

1 komadić putera

1 kašika limunovog soka

4 čena belog luka

1 kašika brašna

1 kašika začina

peršunov list, mirođija, malo ulja

Priprema:

Skuvati supu, povaditi meso i povrće. Meso iseckati. Na maslacu i ulju propržiti kašiku brašna, pa dodati seckan beli luk. Zatim dodavati po malo supe i mešati do željene gustine. U mleko staviti pavlaku, dobro izmutiti žicom, ajmokac skloniti sa šporeta, pa dodati mleko i pavlaku i mešati žicom da se ne zgrudva. Vratiti na šporet, dodati začin, mirođiju, i seckan peršunov list. U to dodati seckano pileće meso. Ako je potrebno, dodati još supe ako je ajmokac gust. Servirati uz kuvano povrće iz supe.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading