STARI VOJVOĐANSKI SLATKIŠ Mak je glavni sastojak, a u spoju sa rezancima je pun pogodak
Niko mu neće odoleti.
Rezanci sa makom
Sastojci:
200 g širokih rezanaca
100 g maka
3 kašike šećera
20 g margarina
so, ulje
Priprema:
U kipuću vodu dodati malo ulja i rezance. Mleveni mak i šećer pomešati. Otopiti margarin. U otopljen margarin
dodati rezance i mak pomešan sa šećerom. Sve sastojke pomešati i na tihoj vatri kuvati nekoliko minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
IDEALNO ZA PUT Riblji ćevapi će oduševiti sve klince
Preukusni su.
MESNI ROLAT ZA CELU PORODICU Neodoljiv i prepun UKUSNOG fila, ovaj obrok će vam odmah postati omiljen
Oduševite se na prvi zalogaj.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
Komentari (0)