NEOBIČAN, A SAVRŠEN Ručak poput ovog spremaćete stalno jer je mnogo ukusan
Svima će se dopasti gnezda od mlevenog mesa.
Gnezda od mlevenog mesa
Sastojci:
Za meso:
500 g mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
2 jajeta
so, biber, suvi začin
1 kašika mlevene paprike
2 kašike brašna
prezle (po potrebi)
Za nadev:
100 g sitnog sira
100 g kačkavalja
1 kašika kisele pavlake
Priprema:
U činiju staviti mleveno meso, dodati začine i jaja. Promešati, dodati brašno i prezle toliko da možete praviti loptice ali ne previše, jer ne sme biti pregusta masa. Pravite loptice i ređajte u pleh obložen pek-papirom. Kašikom pritisnite odozgo, da dobijete kao gnezdo i još ih malo rukom formirajte. Za fil pomešajte sir i pavlaku, izrendajte kačkavalj i punite gnezda od mesa. Pecite oko 40 minuta na 220 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE VEČERAS, JEDITE SUTRA Jaja u pilećim kuglicama je savršenstvo ukusa
Napravite sebi pravi užitak.
ODLIČNA IDEJA ZA BRZI RUČAK Treba vam samo nekoliko sastojaka da napravite savršen obrok
Zaposlene žene će se oduševiti.
RUČAK ZA SAMO 20 MINUTA! Jaja u bešamel sosu je najkremastiji obrok
Oduševiće vas ukus.
NAJBOLJI UKUS NA SVETU Punjene paprike sa neobičnim dodatkom spremaćete svaki dan
Niste ovako ništa slično probali.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)