BUKVALNO SE ZA PRSTE LEPI Svinjska rebra po ovom receptu moraju svima da se dopadnu
Idealno je za svaku zgodu.
Svijnska rebra
Sastojci:
1,5 kg svinjskih rebara
1 kašičica soli
1 kašičica bibera
1 kašika suvog začina
2 čena belog luka
1/5 kašičice aleve paprike
2 kašike senfa
1 kašika vuster sosa
4 kašike kečapa
1 kašika ulja
1 kašika origana
Priprema:
Prvo pomešajte začine za svinjska rebra: so, biber, suvi začin, alevu papriku i sitno isečen beli luk. Ovom
mešavinom začina dobro natrljajte rebra sa svih strana. Pomešajte senf i vuster sos, premažite meso i uvijte ga u podmazanu alu-foliju. Ostavite meso nekoliko sati u frižideru da upije začine. Stavite marinirana, začinjena svinjska rebra zajedno s folijom u tepsiju i pecite ih u rerni zagrejanoj na 120 stepeni oko dva i po sata. Otvorite foliju i premažite rebra mešavinom ulja, kečapa i origana. Vratite rebra u rernu zagrejanu na najjaču temperaturu nekoliko minuta da dobiju koricu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREPORUČUJEMO DA JE JEDETE ŠTO TOPLIJU Domaća čorba od svinjetine svima će se dopasti
Jelo na kašiku koje je neodoljivo.
RUČAK KOJI ĆE ZASITITI CELU PORODICU Svinjski rolat sa izvrsnim nadevom oduševiće vas ukusom
Zamirisaće cela kuhinja.
IDEJA ZA SUTRAŠNJI RUČAK Svinjski rolovani file što se duže sprema, to je ukusniji
Prste ćete polizati.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)