SAFT KOJI OSVAJA Svinjska džigerica je odličan izbor za ručak i sve će da zasiti
Probajte i uverite se.
Svinjska džigerica u saftu
Sastojci:
500 g svinjske džigerice
2 praziluka
200 ml neutralne pavlake
1 kašičica aleve paprike
1 kašika brašna
4 kašike ulja
suvi začin
biber
peršun
Priprema:
Beli deo praziluka i seckajte na polukrugove i pržite na ulju. Kad upola bude pržen, dodajte džigericu iseckanu na kockice. Izdinstajte uz povremeno dodavanje malo vode. Na kraju dodajte kašiku brašna i začinsku papriku. Promešajte i nalijte 100 ml mlake vode, pa pustite da provri. Začinite suvim začinom i biberom. Nalijte neutralnu pavlaku, te prokuvajte još 2-3 minuta. Dodajte iseckani peršun i prilog po želji.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
6 TRIKOVA ZA UKUSNU DŽIGERICU Dodajte ovu namirnicu i biće sočna i slasna
Primenite ove jednostavne trikove i meso će da bude preukusno i sočno.
PREDLOG ZA RUČAK Mekana dinstana džigerica s povrćem u ukusnom umaku
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
NEKA VAM SE SVI DIVE Napravite najukusnije slavsko žito za Vidovdan
Strogo se vodite ovim receptom.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)