PRŽENI ŠARAN JE UVEK DOBAR IZBOR Ručak sa ribom će se dopasti svim ukućanima
Nije uopšte težak za pripremu.
Prženi šaran
Sastojci:
2 kg šarana
pšenično brašno
kukuruzno brašno
aleva paprika
so, biber
suvi začin
Priprema:
Šaran očistiti i iseći na jednake komade, pa začiniti mešavinom soli, bibera i suvog začina. Pustiti ga da
odstoji tako sat vremena. Zatim pomešati pšenično i kukuruzno brašno i alevu papriku. U to staviti i malo
suvog začina i bibera. Komade šarana uvaljati u tu smesu i pržiti na zagrejanom ulju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
TOTALNO NEOBIČNO JELO Napravite večeru da se svi raspamete - riba u testu!
Sigurno je da ovako nešto niste probali.
STARI RECEPT SA JUGA SRBIJE Neodoljiv pire od PASTRMKE idealan je prilog za svaki ručak
I ukusan i brzo se sprema.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)