PRŽENI ŠARAN JE UVEK DOBAR IZBOR Ručak sa ribom će se dopasti svim ukućanima
Nije uopšte težak za pripremu.
Prženi šaran
Sastojci:
2 kg šarana
pšenično brašno
kukuruzno brašno
aleva paprika
so, biber
suvi začin
Priprema:
Šaran očistiti i iseći na jednake komade, pa začiniti mešavinom soli, bibera i suvog začina. Pustiti ga da
odstoji tako sat vremena. Zatim pomešati pšenično i kukuruzno brašno i alevu papriku. U to staviti i malo
suvog začina i bibera. Komade šarana uvaljati u tu smesu i pržiti na zagrejanom ulju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
TOTALNO NEOBIČNO JELO Napravite večeru da se svi raspamete - riba u testu!
Sigurno je da ovako nešto niste probali.
STARI RECEPT SA JUGA SRBIJE Neodoljiv pire od PASTRMKE idealan je prilog za svaki ručak
I ukusan i brzo se sprema.
JEDITE IH SA SOSOM PO ŽELJI Prekrasni kroketi od ribe oduševiće i klince!
Oblika mogu da budu koji želite.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
Komentari (0)