UŽIČANI JE SPREMAJU BAŠ OVAKO Nesvakidašnji način da pripremite NAJUKUSNIJU pastrmku po ovom receptu
Probajte i uverićete se.

Pastrmka na užički način
Možda vas zanima:


TOTALNO NEOBIČNO JELO Napravite večeru da se svi raspamete - riba u testu!
Sigurno je da ovako nešto niste probali.

STARI RECEPT SA JUGA SRBIJE Neodoljiv pire od PASTRMKE idealan je prilog za svaki ručak
I ukusan i brzo se sprema.

JEDITE IH SA SOSOM PO ŽELJI Prekrasni kroketi od ribe oduševiće i klince!
Oblika mogu da budu koji želite.
Sastojci:
4 pastrmke od 200g
200 g kajmaka
160 g mesnate slanine
500 g mladog krompira
100 g brašna
so, peršun
Priprema:
Pastrmku očistiti oprati i osušiti. Slaninu iseći na tanke parčiće i malo propržiti. Oguliti krompir i skuvati ga u vodi u koju smo dodali malo začina i soli. Pastrmke uvaljati u brašno i pržiti u ulju i masnoći koja je ostala od
pržene slanine, a onda poređati na oval na koji je prethodno stavljena slanina i preliti uljem u kome se pržila. Garnirati barenim krompirom, a zatim preliti rastopljenim kajmakom i seckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

SLOVAČKI POTAŽ OD KISELIH JABUKA Kremast i drugačiji, osvežiće vas u trenu
Predjelo koje budi sva čula.

BRZI KINOA KEKSIĆI Super idu uz šolju kafe ili čaja, a prave se lako
Bićete oduševljeni ukusom.

POSNE KINOA PALAČINKE Ukusne i zdrave, samo im dodajte prilog po želji
Potrebno vam je samo dva sastojka, a biće vazdušaste i mekane.

HUMUS NAMAZ Gotov začas, a slasan i ukusan, slaže se uz razna jela
Namaz možete da čuvate do 3 dana u zatvorenoj činiji u frižideru.

UKUSNA KUS KUS SALATA Pikantna i aromatična, osvežiće vas u trenu
Drugačija i ukusna, bićete oduševljeni.
Komentari (0)