DOBRO POZNATO JELO Napravite musaku od OVE mahunarke i uđite svima pod kožu
Preukusna je!

Musaka od pasulja
Možda vas zanima:

GRČKA MUSAKA OD PATLIDŽANA Toliko je ukusna da nećete ni primetiti da meso nedostaje
Uživajte u bogatim ukusima ove grčke musake sa patlidžanom koja spaja sočne kolutove patlidžana sa aromatičnim sosom od mesa i začina


RECEPT I ZA POČETNIKE Prebranac se služi topao, a ako ga ovako napravite može se jesti i HLADAN
Preukusan je kako god da probate.

LAKO I BRZO SE PRAVE Tortilja sa malom LJUTINOM oduševiće vas na prvi zalogaj
Praktično je i za put.
Sastojci:
2 konzerve crvenog pasulja
0,5 kg mlevenog mesa
2 jajeta
2 kašike narendanog kačkavalja
0,5 dl ulja
veza peršuna
1 čaša kisele pavlake
2 glavice crnog luka
1 šargarepa
pola kašičice ljute paprike
so, ulje
Priprema:
Na ulju propržite seckani crni luk, dodajte rendanu šargarepu i mleveno meso, so, mlevenu ljutu papriku, pa dinstajte petnaestak minuta. Podmažite vatrostalnu činiju, po dnu rasporedite deo crvenog pasulja, preko
njega stavite sloj mesa, pa postupak ponavljajte dok ne utrošite namirnice. Poslednji sloj treba da bude od pasulja. Musaku prelijte jajima s pavlakom i pospite kačkavaljem. Pecite 25 minuta na 200 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Gosti će je obožavati, a skroz je kremasta i slasna
Služite uz meso ili ribu.

ČUVENA LINCER TORTA Recept iz 1653 godine koji domaćice međusobno dele
Čuvena austrijska poslastica neobičnog izgleda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.
Komentari (0)