Brzo a superzdravo jelo od testenine s radčem i brokolijem oduševiće i najprobirljiviju decu
Ovaj ukusna aromatična mešavina biće sjajna i sljdećeg dana kao hladna salata…
Testenina s brokolijem i radičom
Sastojci (za 4 osobe):
• 300 g testenine (farfalle)
• 100 g brokule
• 150 g radiča
• 20 g lešnika
• 100 g parmezana
so, biber
4 kašike maslinovog ulja
Piprema:
Skuvajte tjesteninu u vrijućoj slanoj vodi. Potom je ocedite te stavi 2 kašike vode od kuvanja u jednu šoljicu. U međuvremenu očistite brokoli i razdelite ga na manje komade. Naseckajte radič na trake, a lešnike grubo usitnite. Sva tri sastojka dinstajtena ulju 10 minuta. Testeninu pomešaj s vodom od kuvanja te rendanim parmezanom i povrćem.
Možda vas zanima:
POSNA PASTA S TUNJEVINOM Sočna i slasna, polizaćete i tanjir koliko je ukusno
Sočan spoj testenine sa tunom, za ručak koji se pamti.
NAJKREMASTIJA PASTA Sa sirom i suvim vratom, ukućani će stajati u redu za još
Sočna pasta, za prave gurmane i one izbirljive.
SOČNE KROFNE IZ RERNE Savršeno čokoladne i meke kao duša, ovakve do sada niste jeli
Neodoljive krofne oduševiće i one koji ne vole slatko.
PASTA SA SIROM I PEČURKAMA Kremasta testenina kojoj niko ne može da odoli, za ručak koji se pamti
Slasan ručak obožavaće svi koji budu probali, a ukućani će stajati u redu za još.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)