PRAVO PROLEĆNO JELO Musaka od spanaća je lagan obrok koji će zasititi celu porodicu
Prosta je za napraviti.

Musaka od spanaća i jaja
Možda vas zanima:

LAGANA VEČERA ZA SVA VREMENA Zapečeni spanać sa sirom zavoleće cela porodica
Nećete moći da mu odolite.
NIŠTA JEDNOSTAVNIJE I LEPŠE Musaka od ove namirnice se lako sprema, a brzo jede
Ukusna i lagana večera.

PO BAKINOM RECEPTU Piletina sa spanaćem je jelo posle kog ostaju prazni tanjiri
Neprevaziđena kombinacija.

LAGANI RUČAK PRED SUTRAŠNJI PRAZNIK Vegetarijanska musaka oduševiće svakog
Laka je za pripremu, a neće vas gristi savest kada je budete jeli.
Sastojci:
10 jaja
2 šoljice mleka
1 šoljica narendanog parmezana
1 šoljica šunke
1/4 šoljice naseckanog svežeg peršuna
2 šoljice spanaća
1 kašičica soli
malo bibera
Priprema:
Zagrejte pećnicu na 200 stepeni. Posudu za pečenje premažite maslinovim uljem. Jaja umutite u velikoj činiji
i onda dodajte mleko, pa dobro promešajte. Umešajte sir, kockice šunke, spanać i peršun, začinite solju i biberom, pa istresite u posudu za pečenje. Pecite 45 minuta ili dok ne poprimi zlatnožutu boju. Servirajte toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

LAGANI TART SA LIMUNOM Kremast i sočan, po receptu bez mane
Osvežavajući desert za prave sladokusce.

ČOKOLADNA PITA OD PRHKOG TESTA Neodoljiva poslastica nestaće sa stola odmah
Super ide uz šoljicu kafe.

FOKAČA SA RUZMARINOM Mirisna pogača mekana kao duša, a slaže se sa raznim prilozima
Sočna fokača biće mekana danima.

NJOKE SA SLANINOM Italijanski klasik na gurmanski način
Pravi raj za nepca.

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.
Komentari (0)