POSNA PITA SA RIBOM OD GOTOVIH KORA Priprema je jednostavna
Volite da pravite pite? Volite da pravite jela sa ribom? Onda napravite pitu sa ribom. Pravi se lako i ne oduzima vreme, a svaki zalogaj je sve bolji.
Potrebno je
- 800 g ribe
- 200 g pirinča
- 500 g kora za pitu
- peršun
Priprema
Očistite ribu pa je skuvajte. Zatim je procedite i sameljite u blenderu. Obarite, posolite i pobiberite pirinač pa mu dodajte seckani peršun i mlevenu ribu. Uljem premažite pleh, pa stavite 2 kore. Kore premažite filom pa poređajte još jednu koru, poprskajte uljem, premažite fil i tako sve dok ne utrošite materijal. Pecite oko 30 min u rerni zagrejanoj na 220 stepeni. Gotovu pitu poprskajte hladnom vodom i pokrijte da se ohladi.
OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA JNA Kuvar pokazao dugo čuvani recept za pravi vojnički pasulj
Važno je znati da se pasulj ne meša do zaprške kako bi zrno ostalo celo i kako ne bi zagorevao
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci je savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
ORIGINALAN RECEPT SA SVETE GORE Brza posna čorba, skida umor i popravlja raspoloženje u trenutku
Brza priprema i jeftini sastojci, a obiluje vitaminima
POSNI PODVARAK IZ BAKINE BELEŽNICE Delikates uz pečeni krompir i projaru
Meko, aromatično, toplo – uz pečeni krompir i projaru ovo jelo je prava posna gozba
BAKIN RECEPT ZA POSNI PASULJ Najbolji koji ste jeli, tajna je u jednostavnom triku!
Ako tražite posno jelo koje je jednostavno i izdašno, kuvani posni pasulj biće vaš favorit.
Komentari (0)