NAJBOLJI UŠTIPCI Slasni i mekani, ovakve do sada niste probali, po receptu voditeljke Ane Sević
Pevačica i voditeljka Ana Sević već godinama je deo srpske estradne scene, od vremena kada je prvo učestvovala a posle i vodila takmičenje „Zvezde Granda“. Pauzu nakon druge udaje i rođenja dece prekinula je pre nekoliko dana kada je pristala da se vrati u voditeljske vode i zameni trudnu koleginicu Sanju Kužet. Majka Lorene, Sene i Simeona i supruga biznismena Danijela Nedeljkovića vodi računa o zdravoj ishrani svoje porodice, ali izuzetak je kuhinja njene bake, po čijem receptu nastaju najbolji uštipci. Rođena Užičanka jede bez griže savesti, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni njenim specijalitetom.


Možda vas zanima:

SLASNI UŠTIPCI Super idu uz jogurt, za savršen doručak
Dodajte jogurt ili prilog po želji.

UŠTIPCI SA MESOM Još slasniji i ukusniji od onih klasičnih, za prave gurmane
Slasni i savršeni, najbolje ih služite uz jogurt ili kiselo mleko.

UŠTIPCI SA MESOM Još slasniji i mekši, a osvajaju na prvi zalogaj
Ako volite klasične uštipke, ove sa mesom ćete obožavati.

SOČNI UŠTIPCI OD TIKVICA Mekani i ukusni, a savršeno se slažu uz sos
Ukusni i posni, prste da poližete.
Potrebno je
- 600 g brašna
- 1 kesica kvasca
- 1 kašičica soli
- voda
Priprema:
Stavite u dublju plastičnu posudu brašno, so i kesicu kvasca. Tome postepeno dodajte toplu vodu i mutite kašikom. Važno je da se testo umesi malo tvrđe nego za hleb, da ne bi upijalo ulje, tako da uštipci neće biti masni. Testo ostavite oko sat vremena da nadođe. Kada je testo dovoljno naraslo, kašikom ga vadite i pecite u vrelom ulju na umerenoj temperaturi.

JUNEĆI GULAŠ U CRNOM VINU Gurmanski specijalitet za one izbirljive
Sočan i drugačiji, prste da poližete.

POSNA BAKLAVA SA VIŠNJAMA Prolećna poslastica koja će vam ulepšati radnu nedelju
Služite hladnu, sečenu na komade.


CIMET ROLNICE NA VODI Pola pleha nestane dok trepnete
Najbolje služite uz šolju kafe.

TROUGAO PITICE SA MESOM Recept koji morate da probate, za najbolji doručak
Služite tople uz jogurt.
Komentari (0)