NAJBOLJI UŠTIPCI Slasni i mekani, ovakve do sada niste probali, po receptu voditeljke Ane Sević
Pevačica i voditeljka Ana Sević već godinama je deo srpske estradne scene, od vremena kada je prvo učestvovala a posle i vodila takmičenje „Zvezde Granda“. Pauzu nakon druge udaje i rođenja dece prekinula je pre nekoliko dana kada je pristala da se vrati u voditeljske vode i zameni trudnu koleginicu Sanju Kužet. Majka Lorene, Sene i Simeona i supruga biznismena Danijela Nedeljkovića vodi računa o zdravoj ishrani svoje porodice, ali izuzetak je kuhinja njene bake, po čijem receptu nastaju najbolji uštipci. Rođena Užičanka jede bez griže savesti, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni njenim specijalitetom.
Potrebno je
- 600 g brašna
- 1 kesica kvasca
- 1 kašičica soli
- voda
Priprema:
Stavite u dublju plastičnu posudu brašno, so i kesicu kvasca. Tome postepeno dodajte toplu vodu i mutite kašikom. Važno je da se testo umesi malo tvrđe nego za hleb, da ne bi upijalo ulje, tako da uštipci neće biti masni. Testo ostavite oko sat vremena da nadođe. Kada je testo dovoljno naraslo, kašikom ga vadite i pecite u vrelom ulju na umerenoj temperaturi.
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
SALATA SA KIKIRIKIJEM I ŠUNKOM Sjajno ide sa raznim jelima, a pravi se brzo i lako
Gotova začas a slasna i sočna.
FARBANJE JAJA KAFOM Prirodan način koji provereno uspeva a ne oduzima vreme
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.
DOMAĆE SLATKO OD JAGODA Gotovo za oko pola sata, a prava rapsodija za nepca
Zasladiće vam dušu i telo, a priprema nije komplikovana.
PREDLOZI ZA USKRŠNJU TRPEZU Tradicionalna jela za prave gurmane
Rolovana plećka, svečana pogača, prolećni krompirići i praznična pita, nećete da pogrešite šta god da izaberete.
Komentari (0)