NAJBOLJI UŠTIPCI Slasni i mekani, ovakve do sada niste probali, po receptu voditeljke Ane Sević

Ivana Pavlović

13:00

Sezonski recepti 0

Pevačica i voditeljka Ana Sević već godinama je deo srpske estradne scene, od vremena kada je prvo učestvovala a posle i vodila takmičenje „Zvezde Granda“. Pauzu nakon druge udaje i rođenja dece prekinula je pre nekoliko dana kada je pristala da se vrati u voditeljske vode i zameni trudnu koleginicu Sanju Kužet. Majka Lorene, Sene i Simeona i supruga biznismena Danijela Nedeljkovića vodi računa o zdravoj ishrani svoje porodice, ali izuzetak je kuhinja njene bake, po čijem receptu nastaju najbolji uštipci. Rođena Užičanka jede bez griže savesti, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni njenim specijalitetom.

uštipci
Shutterstock
uštipci Foto: Alo/Rajko Ristić
 

Potrebno je

  • 600 g brašna
  • 1 kesica kvasca
  • 1 kašičica soli
  • voda

Priprema:
Stavite u dublju plastičnu posudu brašno, so i kesicu kvasca. Tome postepeno dodajte toplu vodu i mutite kašikom. Važno je da se testo umesi malo tvrđe nego za hleb, da ne bi upijalo ulje, tako da uštipci neće biti masni. Testo ostavite oko sat vremena da nadođe. Kada je testo dovoljno naraslo, kašikom ga vadite i pecite u vrelom ulju na umerenoj temperaturi.

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Tagovi:

Komentari (0)

Loading