UŠTIPCI BEZ KVASCA Spolja hrskavi, unutra mekani, a tajna je u jednom sastojku koji vam nikada ne bi pao na pamet
Ne postoji niko ko ne voli vruće uštipke. Uz pavlaku, sir ili krem, domaći džem ili šećer i cimet postaju najbolji doručak.
Petak, 22. nov 2024.
Ne postoji niko ko ne voli vruće uštipke. Uz pavlaku, sir ili krem, domaći džem ili šećer i cimet postaju najbolji doručak.
Brzi uštipci bez narastanja, a svaki zalogaj je raj za nepca.
Klasik na drugačiji način, za one izbirljive.
Klasik na drugačiji način, za one izbirljive.
Zahvaljujući rakiji neće upiti višak ulja, a postaće vaše novo omiljeno jelo.
Ako volite klasične uštipke, ove sa mlevenim mesom ćete da obožavate.
Klasik bez premca u kombinaciji sa mlevenim mesom.
Savršen spoj hrskavih uštipaka sa topljenim kačkavaljem nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Slasni i drugačiji, osvojiće i one koji ne vole uštipke.
Ako volite klasične uštipke, ove ćete da obožavate.
Ako volite uštipke, ove sa jabukama ćete da obožavate.
Savršeni za doručak ili brzu večeru, a osvojiće i one izbirljive.
Drugačiji klasik koji pomera granice dobrog ukusa.
Šta god da izaberete nećete da pogrešite, svaki zalogaj greje dušu i telo, a meso se lepi za prste.
Gotovi za čas a nestaće sa stola odmah.
Pevačica i voditeljka Ana Sević već godinama je deo srpske estradne scene, od vremena kada je prvo učestvovala a posle i vodila takmičenje „Zvezde Granda“. Pauzu nakon druge udaje i rođenja dece prekinula je pre nekoliko dana kada je pristala da se vrati u voditeljske vode i zameni trudnu koleginicu Sanju Kužet. Majka Lorene, Sene i Simeona i supruga biznismena Danijela Nedeljkovića vodi računa o zdravoj ishrani svoje porodice, ali izuzetak je kuhinja njene bake, po čijem receptu nastaju najbolji uštipci. Rođena Užičanka jede bez griže savesti, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni njenim specijalitetom.
Nekada su domaćice stalno pravile ove uštipke a sada ih se niko ne seti.
Ako nemate ideju šta da napravite za večeru, imamo predlog za vas. Napravite uštipke, nije vam potrebno puno vremena, a svaki zalogaj je sve bolji.