KAKO DA PECIVO OSTANE SVEŽE DANIMA? Primenite ovo i biće mekano i sočno
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u mekanim kiflicama, ili cimet rolnicama, i sutra i prekosutra.
Ulje umesto putera
Ako budete koristili ulje umesto putera biće sveže, i nekoliko dana više.
Jogurt umesto mleka
Dodajte jogurt a ne mleko, i testo će biti mekano i sveže.
Nemojte da preterujete sa jajima
Nemojte da dodajete više od jednog jajeta na 500 ml tečnosti. Jaja čine pecivo gustim.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)