PRESIJAVAĆE SE KAO KRISTALI Ofarbajte jaja na ovaj potpuno prirodni način, bićete oduševljeni rezultatom
Tehnika farbanja vinom je potpuno prirodna a jaja ispadnu prelepa.
Potrebna su vam jaja, crveno vino i malo soli. U jednu šerpu stavite jaja pa nalijte vino i dodajte malo soli. Ostavite da se jaja kuvaju sa vinom, ali obratite pažnju da li su jaja skroz potopljena. Kuvajte 5 minuta nakon što proključaju, znači oko 20 minuta. Zatim sklonite sa ringle i ostavite tako bar 12 sati. Tamno ljubičasta jaja sa efektom presijavanja oduševiće sve goste na svečanoj trpezi.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)