MAĐARSKA PASTA Savršen spoj testenine sa mesom i povrćem, za prave gurmane
Slasno jelo oduševiće i one izbirljive.

Potrebno je:
- 400 g dimljene kobasice iseckane na kolutove
- 2 kašike maslinovog ulja
- 170 g fusila
- 1 srednja tikvica
- 1/2 šolje supe od povrća
- 250 g čeri paradajza
Priprema
Testeninu skuvajte po uputstvu s pakovanja. Zagrejte 2 kašike maslinovog ulja, pa na njemu propržite kolutove kobasice, dok ne dobiju lepu boju, oko 5 minuta. I kobasice sklonite na stranu. U isti tiganj stavite seckane tikvicu i supu, pa kuvajte dok tikvice ne omekšaju, oko 5 minuta. Dodajte paradajz, pa nastavite da kuvate još 2 minuta. Smanjite vatru, pa dodajte testeninu i kobasicu, dobro promešajte i kuvajte još minut. Servirajte toplu pastu, i ukrasite pinjolama. Prijatno!
Možda vas zanima:

MAĐARSKA PASTA SA KOBASICAMA Gurmanska i zasitna, za ručak koji se pamti
Slasna i preukusna, a bićete siti satima.

MAĐARSKA PASTA SA KOBASICAMA Gurmanski ručak koji će ukućani obožavati
Slasna i zasitna, postaće vaše novo omiljeno jelo.

ZELENA PASTA Savršen spoj testenine, graška i šunke u jelu koje uspeva apsolutno svima
Kremasta i slasna, a zasitna.

LAŽNA BOLONJEZE PASTA Bez mesa, a preukusna, ukućani će stajati u redu za još
Sočna i aromatična, svaki zalogaj je raj za nepca.

BRAUNI BEZ PEČENJA Savršen za iznenadne goste, a gotov dok pristavite kafu
Pravi se lako, a pojede brzo.

SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.

VIŠEGRADSKI SLATKI KUPUS Omiljeno Titovo jelo, a pravi se maltene samo
Priprema je jednostavna, a bićete siti satima.

POSNE PANCEROTE IZ RERNE Sa bogatim nadevom, a mekane kao duša, nema im ravnih!
Samo dodajte prilog po želji.

MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
Komentari (0)