PASTA ALFREDO BOLJA OD ONE KLASIČNE Držaće vas dugo sitim, a pravi raj za nepca
Sočna i slasna, za pravo zadovoljstvo.
Potrebno je
- 2 pileća filea
- 500 g špageta
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 200 g svežeg spanaća
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica soli
- 2 kašike putera
- 4 suva paradajza
Priprema:
Meso isecite na filete i začinite paprikom i solju. Ispržite ih na zagrejanom puteru. Izvadite ih, a u istom tiganju prodinstajte iseckan beli luk, dodajte suv paradajz i pavlaku za kuvanje. Ostavite da se kuva oko pet minuta. Dodajte spanać i kuvajte još toliko. Vratite meso i ostavite 2-3 minuta. Testeninu skuvajte po uputstvu sa kesice, izvadite na tanjir, odozgo stavite meso i prelijte umakom.
Možda vas zanima:
SOČNA FUNGI PASTA MILUJE NEPCA Ukućani će stajati u redu za još
Slasna i zasitna.
POSNA PASTA SA TUNJEVINOM Zasitna i sočna, poćiće vam voda na usta
Ukućani će biti oduševljeni koliko je ukusno.
AMATRIČANA PASTA ČUVA USPOMENU NA IZGUBLJENI GRAD Savršena za romantičnu večeru u dvoje
Ova pasta potiče iz italijanskog grada Amatriče koji ne postoji više usled zemljotresa, ali stnovnici Italije njenom pripremom čuvaju uspomenu.
PASTA SA KREM SIROM I SUVIM VRATOM Pomera granice dobrog ukusa
Kremasta i slasna, bićete siti satima.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)