SOČNA PILETINA NA DRUGAČIJI NAČIN Kokosovo mleko dodaje na aromi, a meso se lepi za prste
Imaćete osećaj kao da ste u Kolumbiji, a smazaćete za tren oka.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PILETINA SA KARIJEM Pikantno jelo gotovo za 20 minuta, za savršen ručak
Služite uz kuvani pirinač.

PILETINA U SOSU OD ŠAMPINJONA Kremasto jelo pravi je raj za nepca
Sočno jelo oduševiće i one izbirljive.

PILETINA U UMAKU OD POMORANDŽE Pravi raj za nepca, ukućani će stajati u redu za još
Služite toplo uz prilog po želji.

PILETINA SA PATLIDŽANOM Sos daje poseban šmek, a nikad kremastiju niste jeli
Savršen spoj mesa i povrća, u jelu koje ostavlja bez daha.
- 1 kg pilećeg belog mesa
- 400 ml kokosovog mleka
- 400 g paradajza
- 200 ml sosa od paradajza
- 50 g šećera
- so i biber po ukusu
- 2 kašike ulja
- 2 kašike karija
- 1 manja glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
Priprema:
Posolite i pobiberite piletinu. Ulje i kari zagrejte oko 2 minuta, u većoj posudi, na srednjoj temperaturi. Onda dodajte crni i beli luk i kuvajte još minut. Dodajte i piletinu i promešajte. Kuvajte još 10 minuta, na umerenoj vatri, sve dok se piletina ne skuva. Sipajte kokosovo mleko, paradajz, paradajz sos i šećer. Dobro promešajte. Poklopite i ostavite da se krčka oko pola sata. Bon appetit!

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)