VOĆNE LEDENE KOCKE Sočne i osvežavajuće, za lep početak dana, najbolje stavite duplu meru
Fenomenalan desert osvežiće vas u trenu.
Potrebno je
- 200 g piškota
- 200 ml mleka
Za fil:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera u prahu
- 200 g bresaka
Za dekoraciju:
- 300 g bresaka
- 250 ml hladne vode
- 15 g želatina
Priprema:
U mleko umočite piškote i poređajte u vatrostalnu posudu.Slatku pavlaku umutite sa šećerom u prahu, pa dodajte sitno seckane breskve kojima ste prethodno oljuštili kožicu. Sipajte fil preko keksa. Poređajte breskve koje ste već isekli. Pomešajte želatin s vodom i čekajte da nabubri, pa ga otopite i pospite preko voća. Stavite poslasticu da se hladi u frižideru 3 sata. Prijatno!
Možda vas zanima:
LEDENE KOCKE SE TOPE U USTIMA Desert koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez premca
Sočne i slatke, savršenog ukusa.
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM I lede i slade, a uspevaju i početnicima
Mekane i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.
LEDENE KOCKE Priprema je jednostavna, a lede i slade u isto vreme, kao izmišljene za proleće
Sočni desert raspametiće i one izbirljive.
LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)