VOĆNE LEDENE KOCKE Sočne i osvežavajuće, za lep početak dana, najbolje stavite duplu meru
Fenomenalan desert osvežiće vas u trenu.
Potrebno je
- 200 g piškota
- 200 ml mleka
Za fil:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera u prahu
- 200 g bresaka
Za dekoraciju:
- 300 g bresaka
- 250 ml hladne vode
- 15 g želatina
Priprema:
U mleko umočite piškote i poređajte u vatrostalnu posudu.Slatku pavlaku umutite sa šećerom u prahu, pa dodajte sitno seckane breskve kojima ste prethodno oljuštili kožicu. Sipajte fil preko keksa. Poređajte breskve koje ste već isekli. Pomešajte želatin s vodom i čekajte da nabubri, pa ga otopite i pospite preko voća. Stavite poslasticu da se hladi u frižideru 3 sata. Prijatno!
Možda vas zanima:
LEDENE KOCKE SE TOPE U USTIMA Desert koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez premca
Sočne i slatke, savršenog ukusa.
LEDENE KOCKE SA ŠUMSKIM VOĆEM I lede i slade, a uspevaju i početnicima
Mekane i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.
LEDENE KOCKE Priprema je jednostavna, a lede i slade u isto vreme, kao izmišljene za proleće
Sočni desert raspametiće i one izbirljive.
LEDENE KOCKE Osvežavajući kolač koji u isto vreme i ledi i sladi, po receptu bez mane
Kremast i čokoladan, nećete moći da prestanete da ga jedete.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)