PUNJENO BELO MESO SA PAPRIKAMA Gurmanski specijalitet koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Slasno i sočno jelo držaće vas dugo sitim.
Potrebno je
- 4 pileća filea
- 2 crvene paprike
- 100 g kačkavalja
- so, biber
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašičica suvog začina
Priprema:
Operite paprike, prepolovite ih i očistite od semena, pa ih ispecite u rerni dok ne omekšaju. Iseckajte paprike i kačkavalj na kockice. Isecite pileće filee po sredini da dobijete džep. Napunite svaki file seckanim paprikama i kačkavaljem, pa zatvorite čačkalicama. Posolite, pobiberite i pospite suvim začinom. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju i propržite filee s obe strane dok ne dobiju zlatnu boju. Prebacite ih u rernu zagrejanu na 200 stepeni i pecite još 20-25 minuta.
Možda vas zanima:
PUNJENO BELO MESO Rapsodija ukusa za prave gurmane, u ručku koji se ne zaboravlja
Služite uz salatu po želji.
PUNJENO BELO MESO ZA PRAVE GURMANE Slasni ručak koji će obožavati cela porodica
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.
POSNA SARMA UKUSNIJA OD KLASIČNE Baš ovako su je pravile domaćice u Jugoslaviji
Ručak koji greje dušu i telo.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)