OSLOBODITE SE NEPRIJATNOG MIRISA KUPUSA TOKOM DINSTANJA 3 trika koji rešavaju problem u trenu
Ako i vi spadate u domaćice kojima smeta neprijatan miris kupusa, najbolje je da primenite neki od nevedenih trikova.
Dodajte sirće, so sa vodom ili lovorov list
1.Sirće
Ako koristite sirće važno je da se pridržavate količine, iznače ćete da pokvarite ukus jela. U posudu u kojoj kuvate kupus dodajte sirće, ali i šećer, koji će da ukloni kiselost.
2.So i soda
U hladnoj vodi rastvorite kašiku soli i prstohvat sode bikarbone. Seckani kupus stavite u ovaj rastvor i kuvajte bez poklopca, 15 do 20 minuta. Kroz cediljku ocedite kupus i nastavite sa pripremom.
3.Lovorov list
Nekoliko listova lovorovog lista dodajte u vodu, pa sipajte kašiku vinskog sirćeta i limunov sok.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)