OSLOBODITE SE NEPRIJATNOG MIRISA KUPUSA TOKOM DINSTANJA 3 trika koji rešavaju problem u trenu
Ako i vi spadate u domaćice kojima smeta neprijatan miris kupusa, najbolje je da primenite neki od nevedenih trikova.
Dodajte sirće, so sa vodom ili lovorov list
1.Sirće
Ako koristite sirće važno je da se pridržavate količine, iznače ćete da pokvarite ukus jela. U posudu u kojoj kuvate kupus dodajte sirće, ali i šećer, koji će da ukloni kiselost.
2.So i soda
U hladnoj vodi rastvorite kašiku soli i prstohvat sode bikarbone. Seckani kupus stavite u ovaj rastvor i kuvajte bez poklopca, 15 do 20 minuta. Kroz cediljku ocedite kupus i nastavite sa pripremom.
3.Lovorov list
Nekoliko listova lovorovog lista dodajte u vodu, pa sipajte kašiku vinskog sirćeta i limunov sok.
OČISTITE SUDOPERU ZA TREN OKA Sijaće se kao nova, a treba vam samo 1 namirnica, a nije soda bikarbona
Namirnica koju ima svaka domaćica izglancaće sudoperu začas.
SUPA OD PEČURAKA PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Mirisna i ukusna, popraviće vam dan u trenu
Recept čuvenog kuvara za predjelo koje oduševljava od prvog zalogaja.
OSVEŽAVAJUĆI POTAŽ OD POVRĆA Aromatičan i ukusan, a krepi organizam u trenu
Sočan spoj šargarepe, tikvica i jabuke oduševiće i one izbirljive.
SPASITE PREVIŠE LJUTO JELO Nemojte da bacate već dodajte ovu namirnicu, odmah će da ublaži ukus
Ako ste ubacili previše čilija pa je jelo ispalo ljuto, primenite ovaj koristan trik.
BRUSKETI SA PEČURKAMA Slasni zalogajčići nestaće sa stola odmah, a imaćete osećaj kao da ste u Italiji
Sočni i aromatični, idealni za slavsku trpezu.
Komentari (0)