PASTA SA SPANAĆEM BOLJA NEGO KLASIČNA Italijanski delikates raspametiće i one koji ne vole testeninu
Sočno i slasno jelo držaće vas dugo sitim.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PASTA SA MLEVENIM MESOM I ČETRI VRSTE SIRA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Slasna i savršena, postaće vaše novo omiljeno jelo.

KREMASTA PASTA SA PILETINOM Klasik italijanske kuhinje koji greje dušu i telo
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.

POSNA TOFU PASTA Kada probate ovaj recept zaboravićete na sve druge
Sočno jelo držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.

PILEĆA KARBONARA Italijanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, prste da poližete
Sočno jelo raspametiće i one izbirljive.
- 400 g testenine
- 300 g svežeg spanaća
- 2 kašike maslaca
- 2 kašike brašna
- 500 ml mleka
- 1 pileća kocka za supu
- 40 g rendanog parmezana
- morska so, biber
- beli luk u prahu
- kisela pavlaka po želji
- maslinovo ulje
Priprema:
Skuvajte testeninu po uputstvu sa kesice. Očistite i operite spanać, pa ga ocedite i krupno isecite. Zatim ga propržite u većem tiganju, na zagrejanom maslinovom ulju. Posolite i pobiberite. Pospite belim lukom u prahu. Propržite brašno na zagrejanom maslacu. Dodajte mleko, uz neprestano mešanje. Umešajte kocku za supu, pa smanjite temperaturu i kuvajte par minuta. Kada se sos zgusne, dodajte parmezan, malo belog luka u prahu i posolite. Gotovu pastu umešajte u spanać. Prelijte bešamel sosom, pa promešajte i služite pastu. Bon appetit!

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.

KREMASTA MIMOZA SALATA Vrhunsko predjelo ukrasiće svaku svečanu trpezu, a ukusa koji se pamti
Sočna i ukusna, a ide uz razna jela.

CRVENO SOČIVO Ukusno i zdravo jelo koje će vas dugo držati sitim
Konkretno jelo ukusa koji priča priče.

DŽUNGLA TORTA Kremasta poslastica kakvu do sada niste jeli, svi koji su je probali je obožavaju
Sočna i voćna, za prave sladokusce.
Komentari (0)