KUPUS MUSAKA BOLJA OD KLASIČNE Za ručak koji se ne zaboravlja

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Sočno jelo oboriće s nogu i one izbirljive.

kupus musaka
Shutterstock

Potrebno je

  • 1 glavica kupusa
  • 500 g mlevenog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 2 češnja belog luka
  • 1 konzerva paradajz sosa
  • so, biber i začini po ukusu

Priprema:
Iseckajte kupus i crni luk. Pržite luk dok ne omekša, zatim dodajte beli luk i mleveno meso. Dodajte iseckan kupus i pržite dok ne omekša.
Dodajte paradajz sos i začine. Kuvajte dok se svi sastojci ne sjedine i kupus ne postane mekan. Smesu prespite u pleh i pecite musaku na 200 stepeni 20 minuta da porumeni.

@moja.trpeza Ovi kulinarski trikovi će vam pomoći da postanete šef u svojoj kuhinji #fy #fypシ #foryou #foryoupage #viral #viraltiktok #trpeza #food ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading