KUPUS MUSAKA BOLJA OD KLASIČNE Za ručak koji se ne zaboravlja
Sočno jelo oboriće s nogu i one izbirljive.
Potrebno je
- 1 glavica kupusa
- 500 g mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 češnja belog luka
- 1 konzerva paradajz sosa
- so, biber i začini po ukusu
Priprema:
Iseckajte kupus i crni luk. Pržite luk dok ne omekša, zatim dodajte beli luk i mleveno meso. Dodajte iseckan kupus i pržite dok ne omekša.
Dodajte paradajz sos i začine. Kuvajte dok se svi sastojci ne sjedine i kupus ne postane mekan. Smesu prespite u pleh i pecite musaku na 200 stepeni 20 minuta da porumeni.
Možda vas zanima:
GRČKA MUSAKA BUDI SVA ČULA Ko je jednom proba stalno joj se vraća
Sočna i slasna, nema ko je ne voli.
MUSAKA SA PILETINOM BOLJA OD KLASIČNE Poćiće vam voda na usta koliko je sočna
Zasitna i preukusna, pravićete stalno.
MUSAKA SA KROMPIROM I MLEVENIM MESOM Tradicionalni recept za klasik koji nikada ne izlazi iz mode
Svaki zalogaj je raj za nepca.
LETNJA MUSAKA SA PAPRIKAMA Savršen vikend ručak, pola pleha nestane dok trepnete
Sočna i zasitna, ukućani će stajati u redu za još.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)