FRAPE SA KOKOSOVIM MLEKOM Kafa koja vraća uspomene sa mora, a rashladiće vas u trenutku
Preukusna kafa na bazi biljnog mleka biće pogodna i za one koji poste.
Potrebno je
- 1/3 čaše leda
- 75 grama jake kafe
- 120 grama nezaslađenog kokosovog mleka
- 2 kašičice čistog javorovog sirupa
- 1/4 kašičice cimeta
- 1 kašičica nezaslađenih prepečenih ljuspica kokosa
- 1 kašičica izrendane tamne čokolade
Priprema
U blender stavite kafu, kokosovo mleko, javorov sirup, cimet i kockice leda, pa dobro izblendajte. Kada napitak postane penušav, odmah ga sipajte u duboku čašu. Pospite tostirane kokos ljuspice i rendanu tamnu čokoladu. Bon appetit!
Možda vas zanima:
KAPUĆINO KAO IZ OMILJENOG KAFIĆA Donosimo vam originalni recept za omiljeni napitak
Služite uz omiljeni keks ili kolač.
IRSKA KAFA ZA SAVRŠENO JUTRO Kremast i ukusan napitak razbudiće vas u trenu
Zasladite po želji i uživajte u preukusnom napitku.
ROZE KAFA Aromatični napitak interesantne boje, pravićete stalno
Ako volite običnu kafu, ovu ćete obožavati.
AKO JE KAFA GORKA VEROVATNO PRAVITE OVE GREŠKE Jednostavni trikovi da bude savršena
Kuvanje kafe deluje jednostavno ali postoje pravila kako da bude preukusna.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)