NAJBOLJI I NAJUKUSNIJI VOĆNI NAMAZ Detaljan recept za džem od jagoda
Idealan je namaz za palačinke.
Brzinski džem od jagoda
Sastojci:
2 kg jagoda
1 pakovanje pektina u prahu
6 šoljica šećera
Priprema:
Operite i očistite jagode, a potom ih izgnječite. Odmerite četiri šoljice i stavite u šerpu, dodajte pektin i stavite da se kuva. Dodajte šećer i vratite na ringlu da ključa. Kuvajte minut uz konstantno mešanje. Skinite s vatre i
odstranite penu. Pažljivo sipajte vruću smesu u teglice. Ne punite ih do vrha. Pobrinite se da ne bude vazduha u teglama i dobro ih zatvorite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PRILIČNO JEDNOSTAVNO ZA NAPRAVITI Desert sa jagodom postaće vam omiljen ove sezone
Ne može da vam se ne dopadne.
PRAVI DORUČAK Džem od BUNDEVE je toliko sladak i ukusan da ćete ga jesti i za večeru
Svi će ga obožavati.
ELIKSIR ZDRAVLJA U ČAŠI Napunite telo vitaminima
Obezbedite potrebnu količinu.
KOMBINACIJA KOJA SE BRZO SMAŽE Jagode sa vanilom su deci najomiljene!
Kremasto zadovoljstvo u čaši.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)