SAVRŠENO KREMASTI DESERT Kora ukusna, a nadev se prosto topi u ustima
Nećete moći da mu odolite.
Kremasti rolat
Sastojci:
200 g kesten-pirea
100 g šećera
1 dl vode
300 g mlevenog keksa
1 pakovanje margarina
100 g čokolade
Priprema:
U 100 g šećera sipati 1 dl vode, pustiti da provri i skloniti sa ringle. Toj smesi dodati mleveni keks i omekšali margarin, dobro izmešati, pa podeliti na dva dela. U prvi deo staviti rastopljenu čokoladu, a u drugi kesten pire. Razviti svetli deo u pravougaonik na foliji, pa preko njega tamni deo, ali ne celom širinom. Uviti u rolat, ostaviti u frižider da se stegne, pa po želji ukrasiti rastopljenom čokoladom ili čokoladnim mrvicama.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Komentari (0)