MEKANI KOLAČ SA TREŠNJAMA Lako se priprema, od namirnica koje već imate u kuhinji
Brz biskvitni kolač sa sezonskim voćem.
Sastojci:
300 g očišćenih trešanja
3 jaja
20 kašika brašna
15 kašika ulja
10 kašika šećera
1 čaša jogurta (180 ml)
Priprema:
Mikserom umutiti jaja dodajući po malo šećera. Kada smesa pobeli, dodati ulje i jogurt i sjediniti mikserom. Dodati brašno i prašak za pecivo i kratko mutiti da se smesa izjednači. Sipati u pleh obložen pek papirom. Po testu rasporediti trešnje. Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 40 minuta. Probati čačkalicom da li je kolač pečen.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
SVI GA OBOŽAVAJU Sočni kolač od griza se brzo pravi, a još brže pojede!
Poslastica koja je gotova za pola sata
JOGURT KOLAČ Savršeno mekani biskvit, s merama na čaše, samo se izmeša i ispeče!
Možete da ga namažete džemom ili pospete šećerom u prahu, a i bez toga je odličan.
KOLAČ TROSTRUKI UŽITAK Sočna kora, dva fila i preliv od čokolade čine ovaj slatkiš savršenstvom bez mane
Počastite se za vikend ovom kremastom poslasticom.
ČOKOLADNI KOH Omiljeni kolač iz detinjstva u novoj verziji, slatka fantazija kojoj niko ne odoleva
Priprema je laka i poslastica će brzo biti gotova.
BRZA I JEDNOSTAVNA POSLASTICA Krepi dušu i telo, a miriše na ljubav
Fenomenalna poslastica sa bananama za sva vremena i prilike.
NEPEČENA SLATKA FANTAZIJA Brza poslastica koju niko ne odbija, a pomera granice dobrog ukusa
Fenomenalna torta osvaja na prvi zalogaj, a topi se u ustima.
KROFNE PUNJENE ČOKOLADOM BOLJE NEGO ONE KLASIČNE Tope se u ustima, a mekane kao duša
Slatke i neodoljive, pravi raj za sladokusce.
BRZ, LAK I JEDNOSTAVAN DESERT Harmonika pita idealna za iznenadne goste i prave sladokusce
Sočni slatkiš raspametiće i one izbirljive.
KIKIRIKI BAJADERA JOŠ BOLJA OD ONE KLASIČNE Uspeće svima, a gotova je začas
Fenomenalni desert za sva vremena i prilike.
Komentari (0)